Tota la veritat sobre la castanyada anterior

L'oposició reaccionària ja no sap que fer per desprestigiar el treball de l'actual Junta. Crec recordar que la tia més bona que va portar la Junta anterior a la castanyada (capitanejada pels ínclits "Labios Ardientes" i "Teniente Risitas") és la següent:


La imatge és d'abans d'entrar a la festa (i us puc assegurar que despullada no guanyava gaire). Per cert, no se a quin membre del club em recorda...um!

He de donar un missatge de tranquilitat als meus votants. Tot i els intents de boicot la castanyada d'enguany serà la millor de la història del club, i prometo solemnement que no hi haurà cap conferència sobre Egipte (com passava amb la Junta anterior).

Quelcom es mou allà fora, no podem donar més detalls, els enemics (dins del propi club, és trist dir-ho) ens vigilen per fer-nos fracassar. Només puc dir que potser serà una castanyada a la polonesa.

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Caram, caram...
ja tens raó, ja, quan dius que els de casa volen tirar per terra les iniciatves que emprens. Però estiguis ben tranquil perquè som molts que estem al teu costat. No crec pas que tinguin massa aguant aquests opositors de pacotilla.
Per cert a mi també em recorda a algú aquest noiet de la foto, com si fos... una tenista, ai no sé..., ara ben bé no m'acava de venir al cap.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved