Per fi, una mica de llum al final del tunel

El passat dia 12 d’octubre de 2006 mentre el nostre cabdill voltava les espanyes i es codejava a la llotja amb la família reial a la parada militar de l’hispanitat, es va produir el primer contacte seriós per tal donar fi a la guerra civil que esta acabant amb la pau i tranquil•litat que havia regnat durant tants anys al club.Amb dos observadors neutrals de l’alta burgesia de Mollerussa, al voltant de 2 quarts de dos en un conegut restaurant de l’àrea metropolitana de la nostra ciutat i desprès de donar un llarg passeig per tal de despistar als “sabuesos” que havia ficat el president com a vigilants d’un dels membres de l’oposició , es varen trobar màxims representants de les dos parts. La reunió, com no podia ser de cap altra manera, va ser tensa, plena de tires i arronses , de retrets, de “jo he fet això però tu no m’has fet costat” i “te’n recordes de lo be que ens ho varem passar?” , dels pros i contres de les maneres de veure el club.
Desprès de llargues hores de negociacions, es varen llimar moltes diferencies i es van posar les primeres bases per una reunificació social del club.

(imatge ficticia de la signatura de l'acord per tal d'evitar represalies)

La primera i mes important es donar una segona oportunitat al President per fer la Millor castanyada de l’historia. El deixarem treballar i li donarem suport en totes les seves decisions siguin quines siguin.
Llarga vida, de moment, al president.

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Xapó, noi, xapó.
De savis és rectificar i ara si has demostrat que tens sentit comú.
Però falta saver si l'altre cap del duo sacapuntas està també d'acord en deixar treballar amb tranquilitat al nostre cap o encara seguirà posant pals a les rodes.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved