Proba de foc per la nova junta

Després del clamorós fracàs de la sortida a Polònia, a la nova junta gestora encapçalada pel nostre reietó de tres al cuarto, te l' oportunitat de combregar de nou amb el poble : La Castanyada.

Tots, o almenys uns quants, recordem la passada castanyada com la millor en la història del club i dubtem molt i molt que l'actual president i la seva banda de "apandadores" pugui organitzar alguna cosa millor. Amb quina nova sortida ens sorpendran aquest cop? Panellets amb formes torbadores? Castanyes peludes? o potser un moniato ben gros?.

Bé, faci el que faci el C.S.I.O.M el tindrà ben vigilat i us anirà informant puntualment aquestes dos setmanes que ens queden de les bogeries del president.

Per qui no recordi el que va passar en l'anterior castanyada, aqui teniu una instantània d'una de les moltes convidades del president actual que varem tenir:



I ara d'una noia convidada per l'anterior junta:



Si si "tan real como la vida misma". La resta de fotos.......aquí. No us perdeu al president amb la mascara de dimoni, és de lo milloret que ha fet en l'últim any

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved