A dos dies vista, la casa por barrer.

El nostre president, líder indiscutible, s’està quedant sol. Dos dels seus màxims assessors no vindran a la mare de totes les castanyades. El conseller de cultura es queda a la Seu i el conseller d'exteriors està a Mèxic agafant tots els mals i confraternitzant amb els membres del club d'ultramar. Ara és la nostra opositors!!. Revisant els estatuts del club, segons el article 54, paràgraf 62, epígraf 19, subsecció 41 diu textualment:
"Tot membre que no pugui assistir a la votació d'elecció a president té un temps de 2 mesos per dipositar el seu vot."
Breu i lacònic. les eleccions van ser el 26 de setembre per tant no s'ha tancat el procés de recompte. En aquesta castanyada teòricament vindran dos membres, "Osito Kurnikova" i "Moquets Petxinho", que podran dipositar el seu vot, i confirmar la presidència del dèspota del canyeret o del molt il•lustríssim Pier Nodouyuna 25 inches.
Hem afegit una votació per triar la cara de l'home de les mil cares. El termini és fins a les 23:59 del dia 31 d'octubre de 2006 . Voteu, que entre tots els participants, es farà un sorteig d'una magnifica nit d'acompanyament amb l'home de les mil cares.
També, durant el trasllat de despatx de presidència a oposició, varem descobrir el guió de la segona part del "Dia de la Bestia" que aviat podreu llegir a la plana del c.s.i.o.m.

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Benvolgut membre, com podras observar hi ha un apartat on pots ficar el que creguis oportu. Una enquesta amb mil fotos es feia feixuga a la vista. I ja saps, com mes vots mes oportunitat de gaudir de la nit amb l'home de les mil cares

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved