La Mare de totes les castanyades???

Per fi hem tingut accés al programa d’actes de l’anomenada per la junta la millor castanyada de l’ història, cosa que uns quants fiquem en dubte .
Rodejada del més gran dels misteris , les altes esferes de l’actual junta ens han venut la castanyada d’ enguany com “LA MARE DE TOTES LES CASTANYADES”.

Vet aquí el programa d’actes :

Dimarts 31 d’octubre de 2006
A les 10 del matí a la sala d’actes del jutjat del canyeret,
Jornades històriques : Els durs inicis del club, a càrrec del grup de recerca encapçalat pel conseller de cultura.

A 2/4 d’11 del mati a la Plaça Major,
Concert de cant coral a càrrec del cor de Virginals Veus Blanques, amb el mític punteig de Sultans of swing de Dire Straits i temes de Baron Rojo i Tomeu Penya.

A l’1 del migdia a l’església parroquial,
Ofrena de Flors i Missa en honor del nou president, amb la participació de l’associació folklòrica “Aires de Polònia” de Varsòvia.

A les 2 del migdia,
Dinar de germanor a una coneguda Borja de la ciutat amb l’entrega dels Only Men d’honor (premi de recent creació) a les personalitats de l’any 2005.

A les 7 de la tarda,
Entronització del president a l’ajuntament de la vila amb la presència del Rei de Màlaga, els ex-consellers Grau i Siurana i personalitats de rellevància.

A les 10 del vespre i ja fins que el cos aguanti
Ball i gresca fins a la matinada amb el grup “Els Vailets d’en Jep”.

Com podeu veure La millor Castanyada de l’història.

També volem fer veure als membres del club que el fulletó que se us a deixat a les bústies és en realitat un tríptic, però les S.S. del club recentment creades pel nostre emperadoret, les han boicotejat deixant-les en un sol full. Ben aviat a la plana del C.S.I.O.M. podreu llegir el tríptic al complet sense censures de l’actual junta.

“La verdad esta ahi fuera” com deia en Mulder.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved