Com està el pati !

Quina passada...! fins a quin punt hem arribat! Tot semblava que seria una època d'esplendor, el siglo de oro dels Only Men, quan 2 o 3 , o potser són més i encara han de sortir de l'"asmari", ens volen fer veure que anys passats foren millors. Vinga home!!! aneu a tocar els vemols a uns altres, si no vàreu aconseguir el poder ara toca callar i creure.
Ja és prou trist que l'enveja no us permeti gaudir del ventall d'activitats lúdico-eròtiques amb les que ens obsequia el nostre cap.

I per acabar d'adobar-ho, avui obro la bústia i mireu que em trobo... un panfleto del duo sacapuntas que ens vol tirar per terra la castanyada.(cliqueu sobre la imatge per llegir millor el que diuen els esverats)
Esperem el rebuig enèrgic de tots els associats a aquesta actitud i que els hi feu menys cas que "a la veneno en el debate de la nación".

Sé de bones fonts que el President n'està preparant una de bona per la castanyada, no una carrincloneria com aquesta que avui m'he trobat mentre buscava la correspondència.

Visca el President Cuc!
i ... no patiu que els heretges tindran el que es mereixen, i si no temps al temps.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved