Creació del C.S.I.O.M.



Degut a l'allau de crítiques arribades a l'oposició sobre el desgovern que existeix actualment en el club creem en la clandestinitat el C.I.S.O.M. ( CRIME SCENE INVESTIGEISION OF ONLY MEN)
La primera acció serà demostrar el pedazo de fotoshop que es va montar el conseller d'esports per fer sortir amb dos polaques semi despullades el nostre "abraza farolas"de president.
Si aquest es el camí que hem de seguir malament anem.
Després, en les nostres reunions esportives, es conviden a enemics de sempre (Samanta) . On anirem a parar!!!!!!.
Aviat podreu visitar la plana del C.S.I.O.M. No patiu ben aviat serem lliures de veritat.
Mentres podeu passar l'estona amb això un joc entretingut

2 comentarios:

Francesc ha dit...

Quanta enveja... Semblava que va quedar prou clar que les votacions van èsser correctes. Semblava que el President triat era el millor pels Only Men. I ara... ara surten les veus que van callar com a p... , ara tot està mal fet. Ai...
No anem bé, cal anar tots a una i no veure les accions del club amb mals ulls. Clar és que abans no era pas fàcil criticar, doncs què es feia? si ja feia anys que tot estava més parat que el barco de Chanquete!
Donem gràcies al nou predident per la iniciativa que ha portat.
Llarga vida al President Cuc.

El Faraó ha dit...

si es clar als jutjats. Tot comprat dat i beneit. la corrupcio del club arriba fins al mateix Canyeret i Balaguer. Les urpes descarnades de l'"ambicion Rubia" del pla que controla dos jutjats no ens fara tremolar a l'hora de ficar les demandes oportunes . La pujada al poder els ha fet perdre el nord, i el pobre conseller d'esports donara fe del que sigui a canvi de continuar en la cresta de la ola . .Gracies al C.S.I.O.M. aviat es veuran les autentiques imatges de la sortida amb les polaques.
Lucia Lapiedra es l'autentica heroina i Pipi un chupoptero.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved