Yes güi ken

No se com caray ha passat però enresulta que ara opto a un càrrec públic. Vet aqui l'encapçalament de la carta que es va rebre a l'ampa del cole de l'hereva universal:

S’ha obert el procés electoral de renovació dels membres de la comissió directiva del Consell Esportiu del Pla d’Urgell. Us demanem la participació en el procés electoral a fi i efecte que des de Mollerussa i hagi participació i representació dels diferents estaments. En cas de que hi vulgueu presentar candidatura, us agrairíem ens ho diguéssiu per així fer-ho extensible a les altres entitats del municipi . Us adjuntem informació tramitada des del Consell Esportiu, per qualsevol dubte resto a la vostra disposició.
Això ho signe el Jordi Perez que es el regidor d'esports de l'Ajuntament. Ni corta ni perezosa la presidenta de l'ampa va presentar la meva candidatura i ale, ara a l'espera de sortir de no se que per  a fer no se que. Així va el pais. En tres messos ja em veig amb el Solsona pel parlament compartint dimes i diretes amb la Soraya Saenz de Santamaria, que si te la mires dos vegades te un polvet.

(mida minima que s'ha de tenir per entrar al club vip pp)

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved