C'est la vie

Per fi, despres de airebe un mes d’aillament virtual ocienc, torno a dictar sense contemplacio el desti del club. La primera una gran noticia per els que tenen fills varons casaders, el Petxinho ja a tingut a la seva desitgada pubilla, la Helena Gou, el dia 28 d’abril amb un pes de 2.300 grams, petitona però guerrilera com els seus pares. Moltes felicitats.
(Flim que va fer l'infermera del part)
 
La segona es que durant un mes mes poques coses publicare. El motiu es ben sencill. Faig obres al meu palauet i he de marxar a viure en un dels xiringuitos del meu jefe, cosa que li agraeixo enormement, però es veu que en el pis on viure no hi ha internet, ni tele, ni telefono, ni sofa….. Delego doncs aixi totes les meves obligacions de publicar al Sisco.



La tercera. Ben aviat acabara la lliga el Torre trilla meca transports argelich nosequemesnose cuantos Golmes “B”. En teoria es l’ultim partit de la carrera esportiva del Traussi i penjara la samarreta for ever and ever yu guan. Tal cosa es mereix un sopar d’homenatge per reviure els grans moments esportius de l’home xicle.

 (ara es dedicarà a sus labores per casa)

Lo del viatge anual de l’only men s’ha de fer o no?


(Voleu dir???)
Apa pues nois. Fins d’aquí un mes.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved