Marti I, el espatuflant

Alto, que parin les rotatives. Extra extra. Senyores i senyors, socis i patitzants tenim els gust d'informar-vos que tenim lloc per fer Sant Joan. Tras unes ardues negociacions The body m'ha convençut que el millor lloc per fer la festa i xerinola de sant Joan es..... la Borja. per tant s'obre el torn per apuntar-se i decidir el menú. Pels pares aquest any nomes valen les cebetes com a petards. Per les noies obligatori monokini. Pels nois tema lliure.

(els meus seguidos de Twitter i de Facebook es van tornar bojos d'alegria)

Como deciamos ayer....

Rugby, esport de machotes, mai ha estat ben considerat pel club. Tant sols els sibarites, conseller d'economia i el Txemita  deleixen per veure jugar aquestos mozalbetes. I ves per on, amics meus tots, que l'Espanyol organitza un partit pel 100 aniversari del primer partit de rugby que es va fer a Barcelona. Anem? tres euros d'entrada, cervezillas aparte.


(potser ho faran al pavelló amb pantalla gegant)

La proxima a Cornellà el Prat

Si nois, la nena m'ha sortit culé


i despres de molts anys, he tornat a veure un partit sencer del Barça . L'últim va ser la final d'Atenes, allà als alts de cal Pere D. I els altres ja he d'anar fins als del Pop 84 de balonsesto  al bar que hi havia al costat del Bar Roma de LLeida. En fi oeeee oeeee oeeeee campiooooooones campioooones. Us he de dir que per m'ha filla maaaaatooooo com diu la Belen Esteban i ens hem anat al pavelló a veure la final amb tota la culerada mollerusenca. Nervis, 3 cervesetes, entrepa de llom amb formatge, crits però  he celebrat els tres gols com el que mes juntament amb els meus. Aixines que Visca  el Barça, sin que sirva de precedente, i sobretot   Visca CATALUNYA 

(el gol de Villa Maravilla, David es tenia que dir)

Manolo la nuit

Hi haurà demà alguna ànima perduda per mollerussa a les 2 de la matinada? Ho dic per fer una cervecilla o un couple, o si som mes de dos un trio da lo mismo m.m.f or f.f.m. Es que demà tinc reunió d’Ampa i es veu que la cosa s’allargarà, la reunió no l’acumulador. Entre comentar el viatge, les pizzes, el lambrusco, la sisena hora, les activitats extra-escolars, els numeros,  la bicicletada,  el sopar fi de curs que si pitos i que si flautes s’ens faran les quinientes. Va vinga consellers, ànimos. Que nomes serà un guisquito.

 (els de l'Ampa legrenparis, si que s'ho monten la mar de be)

Hasta el rabo todo es toro

Uis, veig que les expectatives anecdotaires del viatge a Disney Paris, estan molt, molt, molt amunt pel que puc deduir dels comentaris deixats en l'entrada anterior. Penseu que el nostre viatge a Madrid no te res a veure amb el de Paris. Aquesta vegada em vaig comportar. Res de pets a traició tot just llevar-me. Res d'enseyar la panxa pel carrer. Total correcció al llarg del trajecte. Als Bufets lliures de sopar nomes vaig fer set plats, lluny dels 22 del traus i els 28 del Tito. Que als restaurants amb carta no vaig tenir que demanar si la guarnició era gratis o ens la cobraven. Ni que a totes les espanyolestes, francesetes, inglesetes, suequetes i demes etes europees a les que vaig piropejar em tornaven una rialla d'aurella a aurella. Ni les afotos que vaig fer que em fessin en mil poses impossibles El viatge ja l'explicarem per sant Joan, perque com sabeu queda un mes per Sant Joan i un altre cop estem orfes de lloc. Els Petxo's marxen de casa rural, i com no fem d'ocupas a la seva nova barbacoa ja em veig a la revetlla de l'ajuntament. Vinga nois s'accepten idees.

(acollonides les nenes. Al final varen aplaudir)

Eurodisneys

Amics meus tots, je suis ici de nou. Retornat de la France, sencer psiquicament després de quatre dies envoltat de petites princeses histeriques, no nomes les hereves universals, sino de la resta de hereves universals d'Europa.
Físicament tocat de la cama esquerra, despres de caminar de 8 del matí a 9 de la nit de la casa de la Blanca neus als disparos del Buzz lightyear, del Pirates del caribe a la casa del terror o de la Tower del terror al Crush's coaster. Resumint:
1- no es un viatge per fer en la proxima sortida Only men
2 - O el meu nivell de puntuació de les milfs s'ha pujat o no en vaig veure cap d'espectacular.
3- whale tales.....3 (contades, us ho ben juro)
4- rescats de nens perduts 1, (Pablo..nosequantos de 4 anys pobret, però tot va acabar be.
5- Trios.....zero patatero.
6- coses curioses per explicar un zarpadet, però dos de  bones, que procurare explicar en breu.

En fi ara ja he complert, l'hereva a vist Disneyland Paris i tooooootes les princeses. Que serà la propera idea que li passarà pel cap?

(abans del desfile, les mamas reposen)

Iberia

Si, he pagat una miquetona mes que anant amb vueling, però hi ha comoditat, un savuar feir i un je ne se qua, que finalment ens ha fet decantar per Iberia.

(m'ha tocat ventanilla i al Traussi pasillo juntament amb el tito)

Dragon khan milfañero

Aquesta es una de les atraccion de Disney més visitada per grans i petits, l'anomenada escalera de la muerte, ja que es produeixen sobtats desnucaments.

(El truco es posar-se a l'esquerra de l'atraccio)

Viv la diferans

Aisss amics meus tots, com us he trobat a faltar. Que deixat de la ma de deu tenim el Blog. Nomes, nomes gracies al nostre ínclit conseller d’esports, el blog a pogut sobreviure a l’abandó.
Us preguntareu, i si no us ho pregunteu us ho explico igualment, com es que no he publicat res. La raó es ben senzilla:
He estat abduït per el mon disney.
Demà partiré a la conquesta de Eurodisney, juntament amb el Traussi i el Tito Sebas, amb la parentela evidenment. Guies, restaurants, atraccions, disfresses, personatges, vídeos,espectacles, cançons, lavabos, botiguetes, milfs, filfs, gilfs, foros, subforos, tips, menús, trucs, princeses, color rosa i tantes coses que gairebé no mi caldria anar.
En aquestos quatre dies que estaré fora, i com que m’enduc al meu adlàter cedeixo tot el poder al conseller d’esports. 

(popotes fot la campanilla)

Bon voyage !!!

Cuidadin que per aquelles contrades en hi ha que fa dies que no pillen 
i s'agafen a qualsevol cosa que es mou !!!


Una sortideta en bici aviat?

Eiiisss, ara que ja no fa fred, podríem muntar una breu tourné pel Pla, no?

Ja en hi ha unes quantes amb la bici apunt !!!

Constatació de que a vegades toquen coses.

Tal com anunciava ja fa un mes, la sort em va somriure en el sorteig d'un iPad que feien a Ipadsfera.

Doncs ja ha arribat a caseta. 

Tot seguit us enllaço amb la plana on anuncien el lliurament del premi.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved