M.i.l.f LLeida poup

Amb la Heretera universal col•locada divendres i dissabte a Menàrguens vaig gaudir d’un cap de setmana de lujo.Divendres sopar d’ampa fins a les cinc de la matinada, despertar-me a les 12:30 tocar-me’ls tranquil•lament al sofà fins les tres, migdiadeta fins les cinc  i tot seguit vaig poder gaudir de lo que es passejar per Lleida de compres nadalenques amb tranquil•litat sense que sembles que estigues marcant al Paquito al bàsquet. Això si, la gent es passa la crisi pel forro ja que al menys tropecentes mil persones varen pensar igual que jo. Tot, tot i tot ple de gent fins las tranques. De Roba a joguines, de chuminades a joieries. Per dir una fins a la Casa Barrio, barreteria per excel•lència a Lleida hi havia gent, ja que vaig coincidir amb un padrí que es volia comprar un barret gris marengo, 36 auros, mentre que el nostre caga tió, el que tenim a casa li comprava un buff i uns guants de la Hello Kitty a la Julita. Lo mes bo te tot unes popes que jo i mig Natura va veure quan una pobre mama s’estava emprovant un jersei i el seu retonyo de patac li va obrir el provador. Veig que l’iniciativa de l’spa ha tingut molt poca acollida i potser s’ha de suspendre , tres i a sobre en Traussi te partit a les sis a Cervera i clar, es imprescindible la seva alineació per tal de guanyar el partit. Ho sigui que ja ens veurem per vacances. Si feu bàsquet i no esteu de pont aviseu-me majetes.



(A Casa Nature donaven pica pica)

Help

No sereu capaços de deixar-me sol amb el Traussi a l'Spa?


(venga al menys 3 o 4 mes sino mal asunto)

En remull

A veure Chavales, com ho tindríeu per anar al Spa el 5 de desembre per encarar relaxat les festes nadalenques? Si no som colla val 20 ebros per sessió. Ala majetes penseu-hi i ja em direu el que.


(Menudos masajes entre el Body i uns senyor que es va colar)

El llibre

Si teniu una estona, vint i tants minutets, no us perdeu aquest capitol de How I meet your mother. En Barney Stinson ens presenta el seu Llibre de jugades. Qui fos solter i a Nova York, ja que a qui a la primera de canvi ens fotrien un cop als ouets,  per posar-les a la practica.



(es el puto amo)
(No cal que aneu a la finestra que se us obrirà, torneu a la del only)


Pit i cuixa

Ole, ole Francesc ja era hora de que algú s'animes a penjar alguna popeta, tant basquet i tanta bici. Tornem a les arrels bàsiques del club. Pit i cuixa.


(em recorda a Albert puja cap a dalt que hem de veure una peli per a grans)

Tantes estones als vestidors i mai ens ha passat, oi?

Jugant amb el Gestevet, alguna emoció vam tenir als vestidors, però cap com aquesta.

Potser en algun torneig de veteranos...
No perdem l'esperança!!!

Videos tu.tv

Els Only Men ja no fem calendari, però en hi ha que cada any a formar.

Un bluff.

El dissabte vaig anar al bàsquet, ves quin remei , i tal com va dir el meu jefe:

Som segon plat
I que molt be li va rectificar el nostre Jordan particular dient-li que:
el tercer si contem la migdiada.
En resumen corrent de costat a costat sense esma, he millorat ja que no vaig fer moltes personals, palo que diuen ells i vaig aguantar com un machote tots els partits que em van fer jugar. Lo millor, la cervesseta del final al entre pa i pa. Això si, la setmana que ve bici.



(El Joan i el Sisco en un lance del joc)


Tres, tres i tres.

Aquestos dies he rebut milers de e-mails, cartes, esemeeses trucades i coloms missatgers amb la mateixa pregunta:
 Senyor Emperador li faria res explicar-me el seu entrenament per reduir amb tanta rapidesa els mitxelíns acumulats?
 Aquí el teniu. No ho feu sense la supervisió d’una adult/a, si es nu/a millor que millor.



(xiqui bum xiqui bum, al final esbufega com una mula)

Puto vent

Tot preparant el entrenament de cara a la segona edició de la micro Volta i al posterior atac al Tourmalet, consulto la predicció del temps que farà el dissabte, dia que amb l'únic gregari de luxe que havia aconseguit, "Columnas" Trausser teníem que fer Belianes-Espluga-Omells-Belianes, amb l'esperança de que no foti el puto vent que fa aquestos dies (que em te amargat ja que no se per quins setze ous em produeix migranya) llegeixo esparverat:

Vent:
al llarg del dia el vent girarà de components nord i oest fluix a component oest entre moderat i fort, amb cops molt forts a Ponent, la meitat sud i cotes elevades; tot i això, a partir de migdia quedarà fluix i de direcció variable a l'extrem nord-est.

O sigui que res de res a casa tancat jugant al Who's naked? o potser m'arribo al bàsquet a veure que regalen allí que te tant d’èxit.


(estic pensant en fer una edició onlymeniana de cara al Nadal)

Mostrari de fruits

Jo mateix no hagués pogut fer una millor selecció. Però trobo a faltar els típics i mai ben valorats Caps de Nadó.



 (mmmm i laiket els volcans)

Acontentem a l'Emperador.

La nit de castanyada l'Emperador ens va deixar caure els seus reptes per l'any vinent.
Jo puc facilitar-li la consecució d'un d'ells, el de la xineta , noooo, ho sento.

Aquí li deixo l'entrenament que tan bon resultat va donar a Satan i Pere D.
Ara cal que hi posi de la seva part.
Entr. Mitja Marató

Per fi

Passada la dedicació exclusiva a l’ampa del Pompeu, hi havia assemblea general, torno als meus queaceres habituals d’emperador. Ahir dia de la castanyada, res de trios, ni bailes ni popes ni res de res, tota la canalla esverada amunt i avall,  va haver un conato d’organitzar unes eleccions en un proper sopar, però al final per falta d’entesa el Txema va proclamar amb veu solemne :
“si vol ser emperador deixeu-lo estar, que ho fa prou be” (mes o menys)

(res mes lluny de la realitat...)

Te mando un Top

Avui he fet el recorregut amb Bici de l’etapa que em volia vendre el Traus per la setmana vinent, Belianes fins el Omells de na Gaia i tornar. Quan anava tot xino xano, casi ja arribant al Omells em trobo un desvio a la dreta que posava l’Espluga Calba amb aquest senyal.


(de veritat que es un nou, no l'he trucat)

No m'he pogut resistir i després d'arribar als Omells i començar la tornada m'he dit de perdidos pal rio. Osti xiquet, baixar-la a estat xaxi piruli però després pujar ha estat complicat. Ais i vosaltres al bàsquets, ja sabeu que necessito un gregario de lujo, que la dona es preocupa molt si vaig sol, va porfaplis que algu s'apunti.

ELS/LES MENUTS/DES

Avui he vist com creixen
els/les menuts/des de la colla,
desitjos de paternitat neixen
en mi; se m'en deu anar l'olla.

Hem cantat "La Castanyera"
i el "Feliz, feliz en tu dia"
per la dona que espera,
cap allà a la primavera,
una nena amb alegria.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved