The Curse of the La Salle Square Garden

Tot d’una, enmig de la tarda emboirada, uns periquitos van començar a piular en aquella casa de la urbanització Torre Pintó. El constant i planyívol pio pio va acabar per despertar la família que jeia despreocupada tot fent la migdiada . Malgrat els esforços de la família, els periquitos no van poder ser calmats: els animalets van seguir piulant fins que se’ls va administrar un optalidon i exhausts, van caure en un son profund.

Aquest estrany succés va ocórrer a Mollerussa , a la casa que posseeix el Tito Sebas, un titulat en turisme de 40 i pico anys , i casat en primeres nupcies amb una pubilla d'una de les famílies amb mes arrelament mollerussenc .

En el moment en que els periquitos van començar a piular , el mateix Tito Sebas patia ruptura de lligaments, o això creuen els metges , a un parell de quilòmetres de casa, en una pista de basquet del poble . La maledicció del Pavelló de La Salle es cobrava a la seva primera víctima, a la qual seguirien moltes més. El Joan amb ruptura de muslamen, el Paquito amb obertura incisiva al cap, i el Panzer amb pèrdua parcial de la dent, per no comptabilitzar els milers d’explosions rotulianes de l’Emperador.

Tot això ve al cas per la coixesa del Tito Sebas, que ja li dura fa dies. Ahir va anar a fer-se un massatge a un fisioterapeuta com deu mana, el metge de capçalera nomes li va receptar paracetamol per la distensió muscular que suposadament patia, i li va diagnosticar que tenia alguna cosa xunga als lligaments del genoll de la cama dreta, i que al no voler forçar el genoll se li havien garratibat els abductors i que per això caminava com Xiquito de la calçada.
Que mes necessitem per tancar definitivament aquest lloc maleït? Nomes falta la relliscada a la dutxa amb introducció fortuïta de membre al cos d’altri per a que la tragèdia sigui complerta. 

No tengo nada mas que decir señorita !!! 

Chiquito de la Calzada

2 comentarios:

Anònim ha dit...

Periquitos a casa dels Obis - Escolà??? Em sembla que algú té algun problemilla amb la memòria

El Faraó ha dit...

cert.. eren hamsters i no periquitos...però es que no em sortia el sorollet que fan els hamsters.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved