Pernil del Bo

Milers i milers de e-mails rebuts a Presidència de onlymenians catalans quarentenaris enfurismats i amb ganes d’abraonar-se sobre meu, ja que consideren que hi ha altres noies de series, molt mes majes, fines i elegants que les que varem publicar en l’anterior llista. No cal anar a les senyores americanes per descobrir exuberants belleses del tot ferotge que, si li xiuxiuegen quelcom a l’orella al Pinotxo de ben segur que de cop, Lo que creix, i no es precisament el nas, li arribaria a Logronyo. Vet aquí la llista Catalana.

5. Laura Conejero com a Susanna a Psico-Express.

4. Mireia Aixalà com a Tilda a Lo Cartanyà.

3. Montse Guallar com a Dolors Alsina a Secrets de Família.

2. Anna Sahun com a Laia Font a Porca Misèria.

1. Gemma Brió com a Anna Aiguadé a Poble nou.


Malauradament les catalanetes, ja des de els principis dels temps, sempre han estat molt recatadetes. O sigui que es inútil ficar l’afegitó de Sexy o Hot en qualsevol buscador de la xarxa per bo que sigui després del nom d’una actriu catalana, ja que com a molt sortirà alguna recepta de cuina d’algun guiri entrevistat dient que “el Paello is muy Hot in Catalinoia”. Però catalanetes ensenyant, haurà de congelar-se el infern com deien els Eagles.
De la misma manera que te digo una cosa te digo otra, si algú troba alguna foto d’aquestes xicotetes lleugera de roba, no dubti ni un sol segon en enviar-la al mail de presidència.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved