Primeres i potser definitives negociacions

En vista de que arriba el dia de cap d'any i el nostre president no diu ni piu, l'oposició ha començat a fer gestions per trobar local i organitzar una mica l'asunto. Un dels membres mes destacats del c.s.i.o.m. presta gustos casa seva, aixi la gent que te canalla la podra deixar a dormir a una de les nombroses cambres de convidats que te. Fins i tot ha fet extensiva l'invitació als pares, per no destarotar a la canalla, per que també es quedin a dormir . Li hem dit que no, que si no acabaria la nit en orgia i no es plan (o si) , però els petits si que podran dormir mentre els pares fan el ruquet a ritme de Paquito el chocolatero, pasodoble español o mi jaca galopa y corta el viento.
Ens estem referint a Cal Gou al Palau d'Anglesola. Esperem propostes alternatives i si al nostre president li sembla be ho faríem aquí.
La plana oficial del club, ja que la del c.s.i.o.m. no la visita ningú, agraeix el gest desinteressat de la família Petxinyo i pot contar amb tres assistents segurs, la família Musle. Esperem la vostra confirmació o parer al respecte.

farà 17 anys.....


Si algu sent ferida la seva sensibilitat al vere la foto la retirarem inmediatament.

1 comentarios:

Francesc ha dit...

Apunta al conseller d'esports i senyora també. Escolti... podríem fer un revival, i anar tots amb la moda de finals dels 80, quan triomfavem a les pistes i barres del Music, Big-Ben, Candys...

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved