Comilones evrigüer

Si no hi ha cap queixa aquest el menú que farem pels quatre dies de cap d'any.  El dia de cap d'any hem encomanat o encomanarem Cabrit al forn amb bolets i patates en una reconeguda casa de catering d'alla Solsona. Tambe l'ultim dia hem possat restos, ja que si algun dia decidim de dinar fora perque fem alguna excursió dinarem lo que aquell dia no ens vam jalar.
Estem oberts a suggeriments dels que no varen estar presents el dia de fer el menú.


L'asunto dels quartos a veure si us quadra:


Per exemple la familia imperial esta composta per dos adults i un nen. Vam decidir que la canalla no conte i per tant el càlcul el farem sobre el numero d'adults. Llavors,  sempre segons els meus calculs,  ens toca pagar per les tres nits 338 €. L'asunto de pagar em va dir la Carme que es la mestressa de la casa , ha de quedar enllestit el primer dia.
Aquest càlcul queda a expenses de la revisió del Pkto que al cap i la fi es el matemàtic del grup o pel conseller d'economia si el Pkto no esta localitzable .
Les excursions en propers post que tot depen del fred que foti per la zona aquells dies. Però les mines de sal de Cardona, la visita a Cardona a nomes 6 km i fer un bon dinar tenen molts punts. Despres lo de passejar per les montanyes sempre dependra com he dit del temps.
Actualitzacio:
si la canalla nomes ocupen una o dues habitacions encara hi haura llits lliures i potser no caldria anar a la Capadocia o Beirut (mensaje para navegantes) que ens farieu molt contents si vinguessiu.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved