Vente a Alemania, Pepe

Avui, day of de constitushion, hem anat la família imperial d’excursió a la casa rural on farem cap d’any. En un hora i cinc minuts ens hem plantat allà, i això que els últims 15 quilometres els he fet mes lent del normal per que no sabia on estaven les cruïlles i desviaments . Tot es carretera bona menys els últims 3 quilometres, 2 son per camí asfaltat però estretot i l’últim es camí de terra però que es fa be sense cap problema. Al arribar gats i gossos per un tub.


(Aquest es lo Pinxo. Tambe tenen el Doc i la LLuna)

A l'arribar i aparcar la mestressa amb un crit des de el balco m’ha donat l’alto i al mateix temps el bon dia. Em diu que doni una volteta mentre ella baixa.

 (al costat mateix de la casa Gran per fer la Barbacoa)
(a 10 metres de les cases els nens controlats.L'edifici de l'enredadera es la sala de jocs)

Les cases estan molt ben equipades, cuidades i arregladetes amb detallets i demes perifolios.


 (la sala principal es perfecta per tertuleijar de politica)

Lloc per dormir no hi haurà cap problema,  no ens ha ficat cap però al fet de que els nens dormin tots en la mateixa habitació o que n’ocupin dos, la mestressa ficarà matalassos a terra i que campin com vulguin.


(tots els capçals son porticons  restaurats)

Aquestes son les mes amples i estan a la casa gran. Ara si, si dorm aqui tota la canalla nomes hi haurà una parella d'adults per controlar-los i me pido ultimoooooo. Per tant quedaran 14 places lliures si els nens ocupen dos habitacions dobles.

 Aquesta es la distancia que hi ha amb la tercera casa

Llenya, estris de cuina, joguines, llibres, animalons, camp per córrer, capella, gallines, barbacoa, baldadors, sorral, Cardona a 8 quilometres i Solsona a 6, descomptes en llocs sempre que diguem que anem de part de Santgrau, llocs on encomanar el sopar fi d’any, teles de plasma, foc a terra, banys a totes les habitacions... en fi que crec que ens ho passarem be.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved