Flipa en colors

Els familiars dels catalans desapareguts a Xile viuen moments desesperants. Eva Herrero busca el seu germà Miguel, a la regió de Bío Bío. En aquesta zona Verònica Llardén (ma cosina) busca Francisco López, Rosa Cárcel i Gemma López, una família catalana que viu a Xile. Després d’explicar els seus casos per la ràdio, la Generalitat s’ha posat en contacte amb elles. El nostre enviat especial, Víctor Vives, els intentarà localitzar.

Verònica Llardén, cosina de la Gemma López, i neboda de Rosa Cárcel i Francisco López, desapareguts a Xile, ha dit també que:

- “El germà de la Gemma hi va parlar dijous passat i eren a la platja, a la zona d’El Pingueral, a la vuitena regió, al Bío Bío”

- “Porten mòbil. Desconnectat. Truquem a la casa de la platja, al mòbil, i no hi ha manera. Tampoc poden contactar amb l’Oficina Nacional d’Emergèncias de Xile”

- “No ens agafa el telèfon ningú. Les comunicacions no funcionen. És impossible contactar amb ningú. Aquesta és l’esperança que tenim: a Xile no funcionen les comunicacions”

- “Només podem deixar dades, no podem fer res més”

- “Tinc la família entre El Pingueral i Concepción, suposem que a la platja”

Font: El Món a RAC1 Trobareu l'audio del que us dic

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved