Entreteniments

Petit problema de lògica que ens servirà per passar en un santiamén l’estoneta al tren. Qui l’encerti abans del tres de juliol, el pot enviar via mail a presidència, i optarà a un fabulós premi que se li entregarà tot arribant a Madrid


Mentre gaudeixen d'unes hores de descans a l'Habitació de l'assadó donostiarra, els quatre amics que hi cohabiten intenten passar l'estona amb les seves coses. Esbrina que llegeixen, que duu posat i que remena entre mans.

  1. En Pau, porta entre mans unes entrades pel musical de l'Estivi Wuander: Señor negro, no se si me va ha caber todo eso.
  2. Qui llegeix l’últim llibre de l'Estic Larson titulat "Sueca bisexual busca semental" duu uns calçotets de làtex d'ultimissima generació.
  3. Qui llegeix "Vine a por trabajo y me comieron lo de abajo" porta a les mans un diccionari Rumano -Anglès per traduir conceptes bàsics del entorn proper com ara black hole, barely legal, big boobs o put your hands here.
  4. En Traussi llegeix "Trucs i paral•lelismes ètics. Dels Caragols a les guatlles".
  5. Qui porta a les mans uns utensilis i estris varis per fer la bonica i simpàtica disciplina del water-bondage. porta posat un pijama afelpadet.
  6. En Musle que porta un tanga de lleopardí, no porta entre les mans un lot d'aspirines per tirar a les coca coles i posar a les churris cachondes, tal com estableix la llegenda urbana.
  7. El que porta els calçotets holgadets, que no es el Sisco, llegeix "Pon la visa en la ranura y veras que calenturas".

(facilot facilot)

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved