Assemblea extraordinària

Després d’una assemblea extraordinària, que riete tu de la de Calderon, el meu adlàter i ma dreta, en Traussi, amb màniga llarga tot i estar a 30 graus a les 11 de la nit, va organitzar un sorteig que podríem qualificar de cutre salchichero. Davant la negativa a la lògica distribució plantejada pel president , el Traussi amb uns paperets ,un boli i la ma innocent del Pkto va organitzar el sorteig. Vet aquí els resultats de les habitacions així com l’ordre pe triar el llitet:


Habitacion de la muerte: Petxinho, Txemita i Paquito,
Habitacion el asador donostiarra: David, Sisco, Albert i Pau.

L’altra preocupació era les altes temperatures que podrien concórrer a l’Habitacion de l'asador Donostiarra. Llegeixo a la plana de l’Hostal Alhambra el següent:

El Hostal Alhambra, situado en pleno centro de Madrid, dispone de amplias y cómodas habitaciones, con baño completo, y perfectamente equipadas con televisión, caja de seguridad, calefacción y aire acondicionado, pensadas para ofrecer la máxima calidad y confort, para el disfrute y el descanso de nuestros clientes.

Las habitaciones han sido decoradas de forma sencilla, pero cálida y elegante, buscando un ambiente moderno, a la vez que tranquilo y confortable.
O sigui que tranquils que hi ha aire per passar les tòrrides nits madrilenyes.

(en Nelson Graça i sra a l'entrada de l'hostal)



 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved