Si quieren vivir juntos que vivan...

Ahir a la nit va quedar desenmascarada la ideologia tipus Ku-Klux-Klan el nostre benvolgut os Yogui. Com que no vull faltar a la veritat ni en una coma, consulto, amb els meus ulls cansats, el meu cuadern de bitàcora, on tinc totes les anotacions dels fets, gravíssims, d'aquesta matinada.

Navegavem per les aigües tranquiles del pub LOOK, xerrant com fan les persones civilitzades, honrats pares i mares de família. Vam sortir a parlar de les declaracions de la reina, quan, en Yogui, enfurismat i fora de si (com quan va atacar al pobre caçador), va manifestar el següent, obro cometes:

"No se pueden sacar 300 páginas de una conversación de 5 horas"

"Si quieren vivir juntos (los homosexuales) que vivan, pero en el campo de concentración, y que no le llamen matrimonio"

"El creacionismo debe enseñarse en el Pompeu. Y me cago en Darwin"

D'una manera sosegada i afable, vam intentar fer-lo entrar en raó, perquè el veiem fora de sí, amb els ulls injectats en sang (fruit probablement de l'ingesta de quantitats industrials de panellets amb cirereta) i molt agressiu. Però no hi va haver manera, va continuar dient bajanades de l'estil, obro cometes novament:

"Más que partidario de Obama, me siento muy satisfecho por la posibilidad de que un negro pueda llegar a ser presidente de la plantación de algodón"

"Violencia doméstica...ha ocurrido siempre, lo que ahora se sabe. Y es que el lugar de la mujer es la cocina, fregando y preparando caracoles a la llauna o a la gormanta para el marido que llega de trabajar"

Varem veure que no hi havia res a fer. Segurament portava una intoxicació greu dels panellets esmentats (vaig comptar que se n'havia menjat dues dotzenes: no sabem si va ser culpa de la massa o de la cirereta). I molt hàbilment li vam donar la raó, unes palmadetes a l'esquena i aquí es va acabar la història, que podia haver desembocat en una tragèdia si algú hagués gossat contestar-lo.

I fins aquí els fets d'aquesta matinada, que amb fidelitat notarial faig arribar a tots els membres del club, sobretot els que no hi eren presents.

1 comentarios:

El Faraó ha dit...

I perque ultimament no heu estat a casa seva. Te un petit altar, vora de l'ordinador amb fotos d'Adolf, Benito i d'en Francisco i una foto dedicada de la Sofia on textualment li diu "para mi osito mas encantador de tu cuchi cuchi". Realment, i mai millor dit,esparverador.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved