P3 al club

Fitxa: Fer el castell de la Bella Dorment.
Material necessari: Tisores, pegament, aquarel.les i paper.



(I pensar que a la mateixa hora fa vint anys m'estava fotent un bocata de calamars al diamar)

4 comentarios:

Txema Serrano ha dit...

Des del sector "single" del club onlymen constato de que ningú mai està content amb el que té. I a sobre us dic: Pares onlymenians, us envejo!!!

El Faraó ha dit...

Tota la rao. T'he de dir que no la canviaria per res. A mes el castell ens va quedar super xaxi

Anònim ha dit...

Ei gent, no sé ben bé on "posar" àixò, bé, només dir-vos que com ja sabeu estem a la recta final del que és la història del Pub Look. Vosaltres heu estat durant molt de temps alguns dels protagonistes d'aquesta, gràcies per haver confiat en nosaltres, no només amb el Rafel pare si no també havent continuat visitant-nos amb el meu germà i jo.
Ja us passaré un cartell via e-mail per si us animeu a venir aquest mes de desembre, l'últim, farem cada divendres i dissabtes concerts de música look, of course. Avui, per exemple, el Rafel fa el que serà el seu últim bolo al Look, amb Jack Reymond. Després del Barça, això sí:)
Un plaer haver-vos conegut i haver restat fidels a la "nostra casa".
Magalí

Anònim ha dit...

Ah, una altra cosa, ho volia comentar amb Paco però ja us puc comentar per aquesta red virtual. Amb uns quants clients del pub estem "preparant" una "festa privada" per al 3 de gener, farem un pot comú d'uns 20euros per portar els smoking stones (encara he d'acabar de negociar per a que ens rebaixin una barbaritat el preu), bé, no li digueu a Raf perque no en sap res, seria "sorpresa" per a ell i a reixa baixada. Estem partlant del 3 de gener. També he de parlar amb el del llogater per a que em deixi fer-ho aquell dia abans de "desmontar-ho tot":(.. Bé, si us animeu em dieu alguna cosa..així sabrem més o menys els que serem. Hi hauria una consumició i més endavant..durant la nit ja aniriam més a l'ample per acabar les existències i fer una mica de "barra lliure" o a preu de cost.
Magali

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved