Ruta gastronliana

Per desinstaurar la normativa de la F.I.B.O.M. (federació internacional de basquet de l'only men) on diu que per decret llei tots els dissabtes de l'any han de tenir un mínim de tres i un màxim de set hores dedicades al bàsquet, el grup opositiu muslià proposa una alternativa la mar de ditxaratxera i amena:
La sortida gastronomica

No, no es una xicota amb l'acumulador a tope amb molta gana. Ens referim a dedicar el dissabte a fer sortides de caire cultural amb l'excusa d'acabar foten-nos un dinar espectacular en el restaurant mes representatiu o de mes fama del lloc que visitem.
La primera sortida esta programada per fer el proper 10 de maig a la bonica població d'Ainsa i acabarem la visita al restaurant El Callizo, recomanat i auspiciat fervorosament pel home xiclet.
Ja sabeu, si coneixeu algun lloc sumament interessant i on es mengi be ,no ho dubteu, mail al cap de L'Oposició i el ficarem a la Ruta Gastronliana


( aquestos si que s'ho pasen be)

2 comentarios:

Francesc ha dit...

però si un dia ens queixem dels kilos que fem i l'altre només pensem en endrapar...!
Quan t'hagis aclarit avisa'm.

El Faraó ha dit...

perdoni sr. conseller, aixo no es nomes endrapar, es visitar culturalment les boniques ciutats que tenim a la vora. Ja fare gimnastica en pic tingui un ratet lliure

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved