Als futurs pares

Fa ja quatre anys que vaig rebre aquest mail. Llavors em vaig dir: la gent exagera nomes per fer riure. Ara, amb el jutge suprem que es el temps que dona i treu raons, puc donar fer que el que llegireu seguidament es 100 per 100 cert. Sobretot dedicat als futurs pares, ànims Campeones.

La preparació per a ser pares és molt mes que llegir uns quants llibres i decorar l'habitació del nen. He aquí 12 senzilles proves per a futurs pares per a ajudar-los a preparar-se per a l'experiència real de ser pare o mare.

1.- Per a la dona: Per a preparar-te per a la maternitat, lligat un sac de cigrons al budell i posa't una bata damunt. Deixa'l allí durant 9 mesos. Desprès de 9 mesos, obre el sac i treu el 1O% dels cigrons.

2.- Per a l'home: Per a preparar-te per a la paternitat, baixa a la farmàcia del teu barri, buida el contingut de la teva cartera en el taulell i digues-li al farmacèutic que se serveixi ell mateix. Després ves al supermercat i domiciliala teva nòmina
directament a la seva oficina central. Vés-ten a casa. Agafa el diari. Llegeix-lo per ultima vegada.

3.- Abans de llançar-te a tenir fills, busca una parella que ja els té i critica'ls als per les seves mètodes d'imposar disciplina, la seva falta de paciència, els seus pèssims nivells de tolerància, i per haver permès que els seus fills es portin com salvatges. Proposa maneres de millorar el comportament dels seus fills a l'hora de ficar-se al llit, demanar pipi o menjar. Aprofita, serà la ultima vegada que tindràs totes les respostes.

4.- Per a fer-te una idea de com seran les nits, agafa un sac humit d'entre 4 i 6 quilos, camina el teu salo per a dalt i per a baix amb el sac en braços, sense asseure't des de les 5 de la tarda fins a les 10 de la nit. A les 10 solta el sac humit, posa el despertador per a mitjanit i ves a dormir. Lleva't a les 12 i dóna mes voltes pel salo, amb el sac humit fins a la una. Posa el despertador per a les 3. Com no podràs dormir-te, lleva't a les 2 i preparat una copa. Ves a dormir a les 2:45. Llevat quan sona el despertador a les 3. Canta nanas en la foscor fins a les 4 i posa el despertador per a les 5. Lleva't. Fes l'esmorzar. Segueix aquesta rutina durant 5 anys. Posa sempre bona cara.

5.- Pots aguantar els nens a casa? Per a esbrinar-lo, unta crema de cacau en el sofà i
melmelada en les cortines. Amaga un tros de peix arrebossat darrera de l'equip de musica i deixa’l allí durant tot l'estiu. Fica els dits en els tests i després arrossega'ls per les parets mes netes. Dibuixa damunt de les taques amb tapissos de color. Que tal queda?

6.- Vestir a un nen petit no és tan fàcil com sembla: Primer, compra un polp i una bossa amb uns quants foradets, intenta col·locar el polp dintre de la borsa de manera que no surti cap dels tentacles pels forats de la xarxa. Temps permès per a la prova... tot el matí.


7.- Agafa una caixa per a ous (buida). Utilitzant unes tisores i un poc de pintura, converteix ela en un cocodril. Ara agafa un tetrabrik, una pilota de ping-pong i un paquet de Xoco-Crispis buit i construeix una replica exacta de la Torre Eiffel. Enhorabona?, has aprovat les proves per a ser membre de les associació de pares de la guarderia.


8.- Oblidat de l'esportiu i comprat una ranchera. I no la deixis en el garatge tota neta i brillant. Els cotxes familiars no són així. Compra un gelat de xocolata i fica'l a la guantera. Deixa-la allí. Agafa una moneda de cinc duros i fica-la en el casset. Agafa un paquet de grandària familiar de galetes de xocolata. Aixafa-les contra els seients del darrere. Esgarrapa ambdós costats del vehicle amb una clau. Ara ho tens. Perfecte? .

9.- Preparat per a sortir, espera en la porta del bany durant mitja hora. Surt per la porta del carrer. Torna a entrar. Torna a sortir. Torna a entrar. Torna a sortir. Baixa pel camí de la teva casa fins al carrer. Puja el mateix camí. Baixa pel camí altra vegada. Camina pel carrer molt a poc a poc durant 5 minuts. Parat a inspeccionar amb detall cada cigarreta apagada, xiclet llençat, kleenex usat o insecte mort que trobis en la vorera. Torna cap a enrere. Xiscla fins que els veïns treguin el cap per mirar-te. Dóna't per vençut i torna a casa. Ara estàs més o menys preparat per a dur un nen petit de passeig.

10.- Repeteix sempre tot el que dius almenys cinc vegades.

11.- Ves al supermercat. Duu amb tu lo més semblant a un nen de menys de quatre anys que puguis trobar (una cabra adulta és ideal). Si penses tenir mes d'un nen, emportat dues cabres. Fes la compra per a una setmana sense perdre de vista les
cabres. Paga tot el que les cabres hagin menjat o destrossat. Repeteixo diverses vegades; mentre no puguis realitzar-lo amb facilitat ni somiïs amb tenir fills.

12.- Buida un meló. Fes un petit forat en un costat. Penja del sostre i balanceja’l d'un costat a un altre. Ara agafa un bol de papilla. Intenta ficar cullerades de papilla dintre del meló fingint que ets un avio. Segueix intenta-ho fins a acabar la meitat de la papilla, aboca l'altra meitat sobre la teva falda assegurant que caigui molta sobre el sòl. Ara estàs preparat per a donar per a menjar a un nen de 12 mesos.

12+1.- Aprèn tots els noms dels Power Rangers, dels personatges de les pelicules de Disney, Barri Sesam i les Tortugues Ninja. Quan et sorprenguis cantant cançons de
Blanca Neus en el treball... per fi estaràs preparat per a ser pare.


(ooooohhh que monos son els nens petiiiittts)


 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved