El nieto de Fronkanstain

Com be sabeu el C.S.I.O.M. en les seves tasques de recuperació de la memòria històrica del club , molt malmesa després d’una nefasta gestió per part de les altes esferes, llegeixis presidència i conselleria d’esports, ha pogut recuperar per tots una de les mes grans obres del setè art. “ El nieto de Fronkanstain “.
Breu historia del succeït:
Després d’uns anys de la separació del grup Els the Daia Buena, Lupas, Serrellet i Catxetes es van retrobar.
Lupas, després d’una temporada a Las Vegas on en una partida de Botifarra va perdre les seves mítiques ulleres d’incrustacions de diamant, perles i lapislàtzuli que li van donar el sobrenom i ara llueix unes tristes lentilles.


Serrellet que en una nit de sexe boig a Calatorao li van dir tres finalistes del concurs Miss Saragossa que el depilarien el cos mai es va pensar que li raparien el seu serrell i ara llueix un pentinat estil Mariconet arregladet.


I en Catxetes que després d’un control antidopatge l’hi van descobrir a la sang una barreja de líquids tal que whisky, vodka, don limpio , Vernel aroma de mar i un líquid blanquinós que tothom va creure semen però que mai es va poder demostrar havia guanyat uns quants quilets tots en la mateixa part.




Després de ficar-se al dia van decidir de fer alguna cosa que els tornes a posar a la cresta de l'onada . Lupas va dir que a Las Vegas en una partida de ping-pong va guanyar-li a un Peruà un guio de cinema que era boníssim, comparable a Ciutada Kane o El Tercer Home. Serrellet i Catxetes no ho van dubtar ni un sol moment i van oferir tots els seus estalvis que juntament amb els de Lupas van servir per comprar tot el necessari per fer la pel•lícula .
Per evitar problemes legals van canviar de nom. Lupas es va rebatejar com Sid Vicious, Serrellet com Orgasmín Fecundo i Catxetes es va donar a conèixer com Emen Difouso.
La pel•lícula que ara us presentem es la “Extended Version” per col•leccionistes. sense editar, amb els efectes mínims de transició i el doblatge original, sense banda sonora. Si te prou èxit presentarem la versió remasteritzada.


 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved