Tematica per la festa de cap d'any

Ja arriba cap d'any. Voleu un altre any a ritme de campanades de tele 5 i de Carmen Sevilla? Un altre any amb psicòpata de per mig? reeditar el no menys celebrat karaoke? o el Furor? No us deixeu enredar per la comoditat de que us ho donin tot fet i mastegat tal com proposa l'actual junta.
Des del c.s.i.o.m. proposem una sèrie de visions de la festa de cap d'any que s'allunyen de tot tradicionalisme.

Fi d'any nudista:
Tots en boles, esperant l'entrada d'any sentint com el nostre cos entra en contacte amb el cosmos, o lo que no es el cosmos que ben be podria ser el braç de l'estatua de la lliberat segons qui et toqui al costat.



Festa Ochenta's:
un Revival de l’època en que ens varem conèixer amb els/les nostres respectius/ives parelles. Mecano, Alaska, Los Nikis, Decibelios o Ilegales sonant a tota pastilla pel Loro del mananin.



Festa Tros del Joan:
Tots en bikini com les polaques del tros del Joan. Musica Militar i marxes amenitzant la vetllada que de ben segur se’ns farà curta.



Frat party:
Segur que la majoria dels internautes han vist algun vídeo d'aquestes festes. Alcohol, ballaruga, cervesa que acaba amb desmadre total. El que donaríem per veure al Pere D., un pelet piripi, “encaramant-se” com un llangardaix a una porta de botiga.



Festa de disfresses:
jo hi faré cap de Sammy Davis J.r. i vosaltres? Necessito Dean Martin i Frank Sinatra per guanyar el concurs.



Alien Party:
Foscor i passadissos humits. La casa del petxo es molt gran i podria ser perfectament el Nostromo. Qui anirà de Ripley ?



I així unes quantes mes. Esperem les vostres propostes.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved