Bé companys, ja ho tenim tot a punt per la jornada del dissabte.

Aquest serà el timing:


  • 16,00 h    - S'inicia la tarda amb el partidet de bàsquet insubstituïble fins al moment. Tothom hi té cabuda, no cal experiència prèvia.
l'esport sempre fa pujar l'estat d'ànim
  • 18,00 h    - al vols de les 6 de la tarda quedem al bar Jardí, com ja va sent rutina. Allí podrem gaudir de les primeres cervesetes i d'uns pinxitos i montaditos gentilesa del Presi.
Parlant de menjar, algun "repartidor" s'ha trobat amb escena semblant?

Naked Pizza per stevanhogg
  • 19,00 h    - Arriba un dels moments culminants, segurament el més sensual de tota la vesprada: Quarentons amb poca roba en un SPA. Uns amb molt pèl altres gairebé barbamencs, però serà una horeta i mitja de remull i relax. A veure si estem de sort i coincidim amb alguna MILF o TAFPAB d'alguna TV local.
De moment no se'ns ha dit si el Presi ha contractat massage pels consellers.

  • 21,30 h    - És l'hora d'endrapar, ho farem al Petit Xiroi d'Utxafava. Un menú de 25 €bros ens espera amb 4 plats de primer a excollir i 4 de segon, beguda i postres inclosos.
A veure si també tenen alguna racció
dels pits amb nata de la nostra època.

  •    ...    h    - Fiestuqui de cloenda de la trobada OM. El conseller de "Festejos" i de "la noche", don Paco, ens té preparada una ruta per la nit del Pla. Esperem que sigui entretinguda i amb el que en diuen un "Final Feliz".
A veure que ens tocarà ballar, "Paquito el chocolatero" o "La Conga"




2 comentarios:

El Faraó ha dit...

Per favort, que no li caigui la tovallola a la cambrera del Jardi. La resta em sembla perfecte...llàstima del basquet casumronda

Francesc ha dit...

Tal com pinta tot, que li caigui la tovallola a algú. Tan se val de qui es tracti. Com diu la dita: en temps de guerra qualsevol forat és una bona trinxera.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved