On nostre sinyor perde el gorro

La cúpula del comitè de pares d’hereus i hereves universals del club only-men, recentment creada per mi, ja te casa rural per gaudir del cap d’any i repetir l'agradable experiencia de l'any 2011.
Malauradament, nomes crear-la ja he hagut de prendre una dura decisió, expulsar ipso fàcticament al meu adlàter, que s’ha estimat mes anar a passar el cap de setmana de cap d’any lluny de nosaltres, adduint un tracte previ ineludible.
Us explico. Hem llogat una casa vora Navès  al costat de Solsona, aquí us deixo l’enllaç i unes fotos. Com podreu veure te de tot camp de futbol, de tennis, gimnàs, piscina, biblioteca, llar de foc, detallets per donar i per vendre.
Ara be un altre membre del club no pot venir o no vol venir, adduint que te una nena moooooooolt petita, les tres nits que tenim llogada la casa i sol vindria la nit de cap d’any. Es per això que estem buscant 2 persones que vulguin venir la nit del 29 i la nit del 30 i que ja tinguin compromesa la nit del 31 en altra cosa tipus festa loca en un local d’ultimíssima moda. 
Aquest cop no hi haurà sortejos d'habitacions, al menys entre els adults. Farem una mini liguilla de futbol, mines de sal de Cardona, tertulies independentistes, discusio sobre les tertulianes mes sexys ( i loved Carme Morodo), dinars de traca i mocador,la preso natural de Busa i tot lo que bonament puguem


(es que ja em veig corrent la banda)

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved