Calçotada Fantasma

A veure senyors, que no cunda el pánico, però The body a suspès la calçotada per causa de força major, ja us contarà ell en persona, que s’escaurà per aquelles dates.
Vaig tranquil•litzar-lo dient-li que per això no l’expulsaríem del club, encara que sembli que no ens vulgui deixar la torre. Vaig fer un parell de gestions i finalment , el meu lleial i mai ben valorat adlàter al club i a l’Ampa ha ofert el seu magnífic palauet per celebrar la anomenada ja per tothom calçotada fantasma, ja que a molts dels que hi anem no ens agraden els calçots.
Passo breument llista dels assistents confirmats:

  • L'Adlàter, Pidei , Remei i Maria, una montcadina amiga de la Remei amb la família, el Pere ese , l’ex-president del club, el .Petxo i l’emperador , tots amb les seves repectives  senyores i hereus i hereves. Després en una primera aproximació el conseller d’economia i la seva dietista, coneguda altrament per la famosa dieta del albercoc, menjar sa i bo però follar poc, el Pkto i el Txema que mai fallen.
  • Els que segur que fallen son El Joan i el The Body i el tito Sebas , que ja es com de la família.
  • Ens falta el conseller d’esports i la seva consorte.
En breu rebreu una trucada del gabinet d’assumptes turístics per a veure si us agraden els calçots o no, mes que res per encomanar-los. L’altra opció es la del menú infantil, macarrons i pollastre amb petit suis de postres o la ja coneguda amanida i carn a la brasa.
Total el menjar es lo de menys. Lo bo es reunir-nos per que el Pertxo expliqui la seva experiència amb la caravana per les terres del nord de les Espanyes, el viatge a London com a sortida onlymeniana amb la visita a l'Arano i la conveniència d’admetre o no  al Tito Sebas com a soci amb ple dret.

 (al jardí, ho farem al jardí)

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved