Va de calces, fred i bon futbol

Després de veure les portades del diaris de dilluns, toca ara mostrar-vos el reportatge gràfic i musical de l'event.

Des de la conselleria d'esports del club Only-Men no podíem pas faltar a la cita esportiva que al Fondarella Stadium va tenir lloc aquest diumenge.

El conseller d'esports acompanyat del Johny i família vam poder gaudir d'un dels més grans espectacles després de la SuperBowl o la final de la Champions.

Si esteu preparats per reviure'n les emocions que allí es van donar, poseu els altaveus a "cope" i gaudiu de l'espectacle.



Felicitats al Pau.
Si aquesta setmana no entra a l'equip ideal, 
potser si que començarem a malpensar.




6 comentarios:

Anònim ha dit...

ole,ole i ole. No esperàvem menys de la nostra estrella!!!!

Pau ha dit...

No em va costar gaire motivar-me. Només em va fer falta recordar aquella afrenta de tant mal gust: Què passa, Serranito????

Va per tu, Txemita !!!!

Pau ha dit...

Gràcies pel suport de l'afició que va assistir al camp i enhorabona pel magnífic reportatge elaborat des de la Conselleria d'Esports !!!!

El Faraó ha dit...

Impresionant el treball de camp i al camp . Nomes ha faltat l'entrevista post partit i el morreo amb la Carbonero. Donen ganes d'apuntarse al futbol per gaudir d'aquestos pases i no les pilotes enverinades que foten al basquet. Necessito una inscripció ja!!

Txema Serrano ha dit...

Bon futbol, bon ambient per als diumenges al matí.

Txema Serrano ha dit...

Bon futbol i bon ambient per als diumenges al matí. No així al Palau, on em van comentar que el porter suplent "capó" es va lesionar i va fer cap a urgències.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved