Follabilidad evriwer

Acta de la sessió de control de la comissió gestora
Primer se sobreentén la meva reelecció per un any mes com a màxim dirigent del club, ningú va piular res en contra de la meva magnifica feina al capdavant del club.
Segon, anomenar non grato el club de tennis, ja que ens van fotre el pel i els quartos amb el menjar i el beure. com per exemple 2.60 € per un all i oli dolent, 2.50 per una aigüeta de quart de litre i el mateix per unes gasoses i 2.65 per una copa Brasil, quan al Catalunya nomes costava 150 ptes i servides amb molta mes gracia i salero.
Tercer publicació de la recepta per substituir les hombreres per quelcom mes sa i natural. Atorgar un premi de dos caixes de pomes golden del Celestino i un val de dos euros i 13 cèntims en vals de descompte al Pieipie, als millor treballs que es presentaran pel dia de la mona. Tot seguit la recepta:
Viérta 100 gramos de almidón en polvo o de maicena (almidón de maíz) en un vaso.
Añada 0'1 litros de agua y bata la mezcla concienzudamente. Posteriormente, añada otros 0'1 litros de agua y bata de nuevo.
Meta la mezcla final en un microondas y caliéntela durante un minuto. Ajuste convenientemente la potencia del micro: la mezcla se solidificara por encima de los 58 grados centigrados.
Tras la solidificación del compuesto, realice un pequeño agujero en su superficie y vuelva a calentar el vaso en el microondas durante 30 segundos.
Introduzca un palo en el compuesto hasta una profundidad de 3/4 partes de la altura del mismo: el palo no debe llegar hasta el fondo del vaso. No sea estúpido y utilice un palo que tenga el mismo grosor que su acumulador: usted no es Rocco Siffredi. ¿Lo recuerda?
El producto final ha de presentar una consistencia parecida a la de la goma, con un aspecto gelatinoso. En caso contrario, enfríelo usando el congelador.
Las proporciones de maiz y agua, y los tiempos de calentamiento y enfriamiento son orientativos. Haced vuestras propias pruebas.
Quart. Dedicar un apartat a la Barcelona World Race i al circuit de golf en deferència al Pere D, ja que ens ha dit que te intenció de practicar els dos esports en breu.
Cinquè obrir un compte corrent en benefici dels dos Mestres que tenim al club, ja que segons el Petxinho estan molt mal pagats, ja que d’ells depèn el futur de Catalunya. El Pollo aplaudeix incansablement aquesta proposta
Sisè Al Martin`s lo de sempre som uns imans per les ties. Rodejats tota l’estona per unes periquites la mar de formoses, una de les quals desprenia follabilidad pels quatre costats. També varem coincidir amb una jaca, mes ben dit amb una potranca, amb uns pernils que els feia moure de banda a banda com si res. Li vam donar el telèfon de pieipiei recolection de cara a l’estiu per fer d’acompanyant a la filla de la tanqueta.


 (en Pi dei convencent al Petxo de la conveniencia de esponsoritzar el seu vaixell)

(whos tat gerl?)

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved