Sabado sabadete

Com ja sabeu tenim al conseller d’esports de periple per les antípodes amb la Seva Santa, i s'ha anat sense deixar-nos la clau del pavelló. Varem preguntar-li al hermano si ell ens la deixava. La única condició que posava era poder dutxar-se amb el Pkto i el Txemita ensabonar-los les possibles rozadures que li haguessin produït les ulleres d’esport. Escandalitzats i enrojolats però, ens varem tenir que negar. Orfes d’oci dissabter us presento una sèrie d’alternatives:
Primer de tot hauries de comprovar que el banyador no t'ha quedat petit. Tot seguit dirigir-te a casa del veí mes proper que disposi de piscina e insistir en entrar tot esgrimint una relació mes enllà de les pessigolles amb la senyora del susdit veí. Un cop comencin a barallar-se, podreu gaudir amb tranquil•litat de la piscina.

 (A cal petxo, amb algunes collidores)

Ficat un hàbit benedictí, qualsevol que trobis en el teu fons d’armari. Dirigeix-te a Cal Cuc. Un cop t’obri la porta pregunta-li en llatí, si et pot donar raó del perque  el marduix al segle XIII era considerada una herba estimulant sexual d’allò mes addictiva. Mentre ell s’esplaia, ves a la nevera i gaudeix dels vodkes amb cerveses que ell negue tenir  té al tercer compartiment superior.

 (si no trobeu l'hàbit sempre hi ha alternatives)

Pren un pot de gomina, i reparteixla uniforme i abundanment fins aconseguir el pentinat de armando de castro o Texas terry segons el teu volum capilar. Posat en contacte via telefon amb Pere ese i comentali que vols escoltar tots els temes, en versio hebrea, d’en Toni lommy. Mentre ell es situa i t’els indexa per grau de sonoritat, baixa al jardi i gaudeix de la seva piscina comunitaria.

 (exit a tope a Txikitistan)


Teniu algun bon pla per dissabte? Truca o envia mail a presidència

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved