La segona gran Superproducció

L'oposició, donat que el govern que ens representa ja fa temps que esta de vacances amb els fons reservats, us presenta una nova proposta. Com be sabeu, disposem d'una productora cinematogràfica, la Sami Davits producctions, creadora de films tant importants com per exemple L'informe Davits o Jo votaré al Musle. Be, aquesta productora ens ha presentat catorze guions de peli cules, tots ells interessantisims, per a que de cara al quarentenari un d'ells el presentem al Notodofilms Festival, concurs de curts de cine que es fa per Internet, i així quedi immortalitzat per l'eternitat com de majos érem al quaranta.
Ara be hem de triar un, el que mes goig us faci. Es per això que us convidem a que visiteu la plana Only Men, el flim i un cop allí voteu a l'enquesta que trobareu. Teniu de temps fins el 23 d'agost a les 21:00 dia de les eleccions a president.
També obrim un concurs per a guionistes novells. Podreu enviar les vostres propostes al mail elmusle@gmail.com i seran afegides a les existents. Entre tots aquests guionistes es sortejarà un fabulós premi que ben aviat detallarem.


(guinista novell buscant el llapits)

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved