Casa Llauro

La visita a Casa LLauro ( un petit luxe en un mon feréstec, segons la guia Campsa especial edition) per part de l'A.F.C.O.M (associació de famílies del Club Only Men) ha estat un autèntic exitas. 5 famílies, 4 tradicionals i una de monoparental d'un sol membre, varem gaudir de dos dies de merescut descans. L'objectiu, menjar be e intentar fer petites excursions per la zona rememorant l'ultim cop que varem visitar Taús.

(Casa Llauro , una casa ben maca)

No us avorrirem amb itineraris tècnics ple de dades amb cites de personatges celebres que tant de moda estan últimament en el club. El primer dia varem anar a la piscina que fa un rierol que passa per la vora de Taus. Es ben coneguda per part de tots la mítica historia del Petxinho arrapat a l'esquena del Trausser a l'aigua glaçada de la piscina natural, mentre que tots els altres entràvem i sortíem com cabres boges fent crits i esgarips al tocar l'aigua. Be, us he de dir que la canalla petita es van banyar, la filla del cap de l'oposició deixant a l'alçada del betum al seu pare, i l'Ot el nen del Joan, que ni cortos ni perezosos en pilota picada s'ho van passar d'allo mes be amb l'aigua fins el coll.
Després, un sopar amb tertúlia, guiskets, roslis i a dormir. Al dia següent varem anar a veure els Tarters dels Manairons, una fantàstica excursió de gairebé 800 metres caminat, tota una proesa per la mainada. Un bon tip per dinar i cap a casa molt i molt contents amb ganes de repetir. Això si, amb mes gent que a Casa Llauro hi havia lloc per tots.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved