New kids on the club

Ja sabeu de la meva dèria per la genealogia. Registrar tot els fets haguts i per haver de la nissaga musliana es la meva missió ara per ara, lo del water bondage, hip bone zones, blind foldeds o el mes agoserat bikini brige que deixaré per l’estiu, poden esperar. Us explico. Tots sabeu de la meva famosa anècdota de l’excursió a sisè d’EGB a Tarragona i la no menys famosa caiguda a la font que hi ha a l’entrada del amfiteatre juntament amb el Lapeña. Doncs be, l’altre dia en una sortideta familiar a Tarragona li anava explicant a l’hereva universal de la nissaga l’aventura. Li vaig explicar com vàrem saltar de l’autocar com bojos per veure qui era el primer en trepitjar el circ romà. Com vam saltar els esglaons de dos en dos. Com en un frec a frec El Lapeña i jo varem veure la font en la distancia i com vam saltar a la font que nosaltres vam creure buida i com ens vam enfonsar fins a les aixelles. Llavors aixeco el dit per assenyalar-li i oh sorpresa l’HAN ELIMINAAAAAAAT. Malditos burocratas del gobierno!!!!! Una part de la meva vida destruïda !!!!. NO me lo podia de creer!!!!! Sort en tinc del blog on el seu dia encara es veie la font. 
No som res. Disfruteu de la vida, que tot, tot i tot passa . Us convido a que quan tingueu una estoneta, enregistreu al bloc tota anècdota que creieu convenient de deixar als nostres hereus… Com si no la meva hereva li explicarà als seus nets les tonteries que feia son pare ?….o com s’assabentarà el rebesnét les martingales del meu estimat i mai prou ben valorat jefe…? o el inèdit cas judicial del violi del Pere D, o els fastuosos banquets a la borja….o el pentahax del conseller d’economia....en fi milers d’històries que si no deixem constància tard o d’hora es perdran.

1982......


.....2016


1 comentarios:

Anònim ha dit...

Amb el perill públic que representava aquella font que gairebé ens deixa sense emperador i sense lapeña d'una tacada, no m'estranya que l'hagin fet desaparèixer! Si no complia ni la normativa de riscos laborals d'època romana! PD

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved