Els loverunners dels 90



Com recorda el Presi, ja són molts anys de suadetes de cap de setmana. (no us perdeu la suada de la gran Gabriela Sabatini)

M'atreviria a dir que vam ser els precursors de fer esport per plaer, sense competició organitzada.
Els anomenats "loverunners" d'avui, tenen el seu origen en les nostres accions de dissabte tarda, mentre la gent feia esport a clubs, nosaltres vam encetar la pràctica entre "amigachos" sense cap més intenció de trobar-nos una estona tot fent esport.
Quan la majoria de colles es trobaven els dissabtes tarda en un bar per fer la botifarra o unes cervesetes, nosaltres quedàvem en un camp de futbol. Tant era, Fondarella o Palau, la qüestió tenir un espai per córrer i dir quatre bajanades.
Ni fred, ni vent, ni boira, ni calor...  res ens ha espantat, cada dissabte puntuals com un clau allí som.

També hem fet algun "pinito" en la competició d'alt nivell, com els tornejos de futbol sala, on per cert algun lluït trofeu ens vam emportar.

Amb l'edat hem anat posant seny i ens hem anat recloent en espais tancats. Potser millor que no ens vegi massa gent.

També el 3r temps ha evolucionat, diferents llocs i baretos han gaudit de la nostra suor impregnada en les seves cadires. Des dels estands de la Fira de Sant Josep a Breiko's, Entrepan's, Bótes de l'Avi i al més actual El Jardí.

Hem practicat diferents esports, com futbol i bàsquet, fins i tot algun dia hoquei.
Hem tastat molts espais com racons de camps de futbol i pistes de bàsquet exteriors de Palau i Mollerussa.
Ha passat molta gent pel nostre costat, alguns intermitents i altres flor d'un dia. Però aquí estem encara uns quants "frikis", si voleu, suant la cansalada cada dissabte (frikis... no com el de la foto,  però ens hi anem atansant).

Tenim anècdotes per fer un altre bloc, des de competicions de caire internacional a les lesions més tontes de la història de l'esport. Segur que els de més memòria de la colla ens en poden recordar unes quantes.

Ja som al 2013 i encara aguantem, i que duri !!!

Llarga vida als OM

1 comentarios:

El Faraó ha dit...

Sr:
Primer.La Sabatini ja em posava palote en la meva epoca d'estudiant a Girona, per lo que li agraeixo el detall de la mugronera.
Segon. sembla voste l'Armstrong intentant donar excuses del seu elevat rendiment al llarg dels anys.
Insisteixo entrevista a l'Arusity en un cara cara amb lo Ricou

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved