NO ES ORO TODO LO QUE RELUCE











Abans de que el molt honorable president del club publiqui la crònica de la segona etapa de la microvolta i pugui canviar resultats, aquí teniu una petita narració del que va passar amb alguns cronos i temps que es poden contrastar amb l'altre corredor (F. Forris) de la microvolta i que a dia d'avui encapçala tots els ranquings, 2a etapa, muntanya i general. Seguit de A. Trausser en 2ª posició.
Tot va començar al Pompeu Fabra, 8:00 am, fins a Torregrossa cap cosa destacable i cap símptoma del que esdevindria a posteriori, i que ja es coneix com la pájara del president, emulant als mítics Indurain i no tan mítics i més pròxims com A. Valverde. Arribada en grup.

Arribant a Juneda, en primer lloc F. Forris seguit de ben aprop de A.Trausser, i més de 5 minuts després arriba el molt honorable i líder fins ahir D.Llenc.

De Juneda a Castelldans, F. Farris apreta de valent i marca distàncies i arriba en solitari a Castelldans, 3 minuts després A.Trausser , i 2 minuts més tard D. Llenc.

De tornada cap a Mollerussa, a mig camí a Juneda un altre cop, primera posició F. Farris, a 1 minut A.Trausser i 3 minuts després D.Llenc.

I en l'últim tram arribada a la serra de Miralcamp D. Llenc torna a perdre un altra valuós minut respecte al cap de cursa.

Final etapa: Mollerussa. 1a posició F. Farris arribant després A. Trausser, i tancant el grup i perdent 30 segons més D. Llenc.

Deguda a aquesta davallada física i per obtenir una mica més de rodatge comentat-ho ahir entre els membres de la microvolta s'opta per postposar les dos jornades restants i fer-ne alguna més entremig de més plana.

Jo aquí us adjunto algunes propostes, esperant els comentaris pertinents.

Salut !!!!!

2 comentarios:

Francesc ha dit...

JA era hora que algú parés els peus d'aquest President que s'està emborratxant de poder.
Bona crònica Trauser!!

La ruta que més m'agrada és la de l'Estany, però caldria afegir-hi un complement per a fer-la un xic més llarga.

El Faraó ha dit...

on s'ha vist tal despropòsit de fer passejos del col.legi del Carme?. Jo voto per fer la de Cervià de les Garrigues, però sortint ja de les Borges i estalviant-nos els primers de planeo.
aiiii el imperio del monopolio, los moder tolkin, com es fan la pilota.
Penseu que el vostre càrrec penja d'un fil. He dicho

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved