Festa major 2008

Entretinguda, aquest es l'adjectiu mes escaient per la festa major de Mollerussa d'aquest any. Us en farem 5 cèntims. Dissabte mati, assistim al mercat de festa major, on milers de gangues surten de la rebotiga i la gent al veure Camisetes a euro s'abraonen sobre la dependenta demanant mes i mes, total no varem comprar però vam riure una estona. A la tarda espectacle pels infants on una munió de pares del club comentaven l' il·lusió amb la que esperaven la festa major de l'any vinent per veure al molt honorable ex president en tant entretingut acte, deixant de costat per una vegada el maleit basquet vespertí.



(Tindrà aquest disc el senyor ex-president?)

Per la nit cansats no varem poder assistir al ball de nit. llàstima. El diumenge mas de lo mismo, al mati sessió castellera, on la nena del cap de l'oposició i el cap de l'oposició varen fer un pilar d'un que va ser molt celebrat per els demes pares del club allí reunits i tot junts acabarem al Roser fent unes cervesetes pels grans i aigua i taronjada pels petits juntament amb un parell de bosses de patates i rodes. Tot seguit, dinar, cada ovella al seu corral, i a la tarda cap a les firetes, on per cert es va viure el moment mes tens de la festa. Un dels pares del club, del qual no direm el nom, va pujar amb la seva filla a l'atracció "El dragon de La Sirenita" amb tant mala fortuna que després de donar 19 voltes i degut a la força centrípeta va quedar entaforat a la vagoneta, sent cridats els bombers per auxiliar-lo.

(davant l'esfondrament mes que evident de l'atracció una padrina fuig a corre cuita )

Tot seguit mes patates, rodes, xurros i cervesetes per passar l'ensurt i cap a moure l'esquelet, amb l'orquestra Montgrins, on dos mutxatxotes força majes van fer les delícies de l'envelat.



(majes fines i elegants)

Quatre bailoteos, tres voltetes, dos estrujons i un pasodoble i sanseacabo el ball. Després els focs ooooooooooooooohhhhh



(que bonic oooOoOOooooHHohOhOhooo)

Cap a dormir que era molt tard, ufff gairebé dos quarts de dotze . La resta? els Dj's? els concerts? la juerga nocturna? el Big? doncs no ho se s'haurà de preguntar a algú que no tingui canalla.

1 comentarios:

Txema Serrano ha dit...

El sector single vam anar diumenge al concert del nostradíssim Jack Reymond en el marc incomparable de l'Hotel Duch

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved