Celebracions Monerils

Benvolguts membres, ben aviat es celebrarà la festivitat de dilluns de pasqua, la mona, i suposem que la farem a Cal Petxo. El comitè de celebracions ha disposat una sèrie de activitats, tres en concret, per gaudir plenament de la festa. Vet aquí el programa.

1 er open de golf Màster Petxo’s :
Celebrarem el primer open de golf de la nostra historia (Deixant de banda el pitch & Put de Borja cal Martí). Entrarem en el mon del golf per la porta gran e
n les vastes instal·lacions gairebé paradisíaques de la finca del nostre amfitrió on els 18 forats res tenen a envejar als d’Augusta. El premi al Millor serà una magnifica samarreteta estil Queen que ben aviat estarà a l’alçada de la mítica Jaqueta verda del Màsters d’Augusta.

(No sabem si vindrà la Sophie Sandolo)


Concurs Mitja Taronja:
Canvi radical d’ambient, dels solejats camps a les confortables habitacions de la mansió. Intentarem trobar la parella mes ben avinguda dels nostres clubs, recreant el mític concurs que presentà en el seu dia en Jesús Puente.
El Premi per la parella guanyadora serà un fantàstic lot de dos pel·lícules a saber: La guerra de los Rose i Algo para recordar.


Subhasta d’Onlymenians:
Un cop sabuts els ets i uts dels membres procedirem a subhastar-los. Tothom ha vist la típica sèrie americana on per recaptar fons subhasten als homes de la sèrie. En aquest cas els diners recaptats anirien destinats a equipar als nois que dissabte rere dissabte juguen a basquet, amb un conjuntet de petos i una pilota oficial amb la cara de Marc Gasol.
El premi, evidentment, es individual i es podrà gaudir de la manera que es vulgui del subhastat per un temps a determinar i negociar entre comprador i subhastat.


No dubteu i jugueu al que mes gracia
us faci. No hi ha límits d’actes a participar. Envieu les inscripcions al mail del cap de l’oposició.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved