El fi de la tirania

Les eleccions d’aquest any han de ser exemple per les generacions futures. Netes i clares, nomes alterades per un parell de compres de vot per part del nou president , pero fets amb molta gracia i elegància. Presentem l’acta que dona plens poders per fer i desfer dins el club. Llarga vida al nou president Txema I


Les seves primeres paraules, conciliadores i carregades d’esperança, demostren que el periple que ens espera sota el seu mandat tindrà un tarannà ben diferent al que ens tenia acostumat elCaudillo palauenc que dirigia fins ara el club.



(llastima que surti de costat)

Com sempre el primer en rebre un greu correctiu va ser el ex cap de l’oposició, càrrec que continuarà desenvolupant, quan l’actual president amb cent i pico quilos se li va tirar a sobre, per l’esquena i sense avisar, repetint gairebé milimetricament la mítica caiguda del Pere D on va perdre un parell de tones de marfil que varen servir per folrar totes les aixetes del Flamingo boat. Gracies a Deu aquesta vegada tot va quedar en un susto i el ridícul davant 300 nens de 18 anyets.


(lloc de la tragedia)


En properes entrades ja us contarem com va acabar la nit.


 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved