Where is the Cup ?

Ben aviat celebrarem l’últim i fins ara únic títol de futbol que va aconseguir el club sota el nom d'una conegudíssima marca de productes veterinaris. La noticia es va publicar el 16 de maig de 2001, dimecres, per tant el partit es va disputar el dissabte anterior dia 12 de maig de 2001, fa ja 6 anys. No existeixen imatges d'aquell dia. Tant sols els records dels protagonistes. El conseller d'economia va fer tres gols, el cap de l’oposició dos i en falten dos posar-los-hi nom i cognoms. Tant sols existeixen imatges de la celebració i es aquí on ve la denuncia. Aquell dia va ser l’últim que s'ha vist el trofeu. On esta? qui el te? L'amo de la firma veterinària? Algun membre del club per aixecar l'ego als matins?. Des de l’oposició exigim que la nova ubicació de la copa, si es troba, sigui a la nova seu social (cal Petxinho) pilar indiscutible d'aquell equip guanyador.



En l'imatge veureu dos copes. Una es la de la lliga que no es la que ens interessa. La que petoneja amb passió el membre del club es la que volem.



Aqui teniu una imatge amb mes detall. Poques vegades l'hem vist.


1 comentarios:

pau ha dit...

Exigeixo una rectificació per part del redactor de la notícia. Com se li ha pogut oblidar que el conseller d'economia va cinc gols aquella mítica tarda, i no tres com resa l'article? Qui va ser, sinó, el que va donar origen al famós "pentajax"?
Un homenatge es mereix...

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved