REFUNDACIO DEL CLUB JA!!!!!!!




Tal com diu el soci número 2 al forum, s'haurien de convocar immediatament eleccions a president , ja que l'actual ha caigut en la desidia i ha abandonat als seus membres en aquests moments tant dificils. La primera acció per la refundació es eliminar un dels actes centenaris del club, la sortida a la montanya, que serà substituida per una bonica pedalada ecològica al Tourmalet. NOmes cal triar el costat, vosaltres decidiu.
Els precs i preguntes aixi com l'elecció del president proposo que sigui en el proper sopar que fem i ja posats incito al "populacho" que el fem el proper 2 de setembre. Per votar i poder exercir el dret a paraula no caldra presentar el carnet. Tant sols portar 2 cubatilles a sobre.
Per poder convocar i donar per bones aquestes eleccions hi haura d'haver un minim de tres
persones a les votacions.


2 comentarios:

Francesc ha dit...

M'he quedat bocabadat i amb un pam de nas. La teva decisió d'obrir les portes a la presidència a qualsevol membre del club et lloa. I és aquest fet, el de reconèixer que no estàs per la feina que et pertocaria com a cap visible, el tocar de peus a terra i no posar tantes condicions per desbancar-te t'honren i et converteixen en un dels aspirants amb més punch pels propers comicis.
M'adhereixo a la idea de fer-ho en un sopar el dia 2 de setembre, doncs crec que s'arriben a debatre temes interesantíssims a mida que avança la nit i l'alcohol.

El Faraó ha dit...

bwenvolgut membre. No no em penso tornar a presentar. Despres de les pression exits i fracasos del meu mandat crec necesari un relleu amb noves idees dirigides a la nova tecnologia, i crec que voste es l'home adecuat. Es mes el votare

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved