Leave it nonetheless

Primera cosa a l'agenda que tinc que fer ara que s'ha acabat la campanya:
 Anar a la pelu
Porto el cap que semblo el Camaron de la Isla, o com em va dir el Bochaca a FP no portes pels, portes cordes de guitarra. No se si la MOntse, la meva peluquera oficial estara al cas de les ultimrs modes, no de les de baixos com deia el conselles un parell de post mes avall, si no de lo muy muy i mas mas que es porta en l'actualitat, el xampu a l'ou.


Whises for everyone

Lo bo que te les campanyes es que aprens coses d'altres cultures. Aqui a Catalunya, quan hi ha un ratet que tothom parla i de cop tothom calla es diu que ha passat un àngel, Es veu que a Polonia es diferent i diuen el següent...


28, 13, 36, 24 i dos numeros mes

Per ordre del meu estimat i mai prou ben valorat jefe es fa saber que ahir dia 28 d'octubre a les 13 hores 36 minuts i 24 segons s'entrava a les instalacions de piei piei l'ultim palot de poma provinent de nombroses terres de les quals es amo i senyor el meu jefe. Ara reparar màquines, donar de baixa a la banda que ens ha acompanyat al llarg de la campanya i vendre el munt de pomes i peres que han entrat.


(nomes acabar ja canviaven l'oli de la maquina 1)

CONFIANÇA

Demà dissabte el derbi,
el Barça guanyi o perdi,
deixarà bon gust de boca,
la confiança és tota.

Va de banderes

Cinc cèntims de perruqueria púbica, de la que tantes vegades hem sentit parlar al Presi.



Castanyada !!!!!!!!

Al no haver bàsquet OM, potser tampoc hi haurà beure post basquet, així que adjunto còpia del menú del Big Ben perquè comencem a dir si us sembla bé, i si confirmem taula i per quants. total queda un cap de setmana pel mig i ja hi som.
Aquest cap de setmana la representació del club estarà immersa amb diverses activitats: Club Super 3, Cosmo Caixa, Fira Formatge, Xafatolls, Mitja marató, Matinal de basquet a Alpicat,....
A disfrutar !!!! 


Silent majority

Per fi la majoria silenciosa surt al carrer. Si a la via catalana hi havia quatre gats......? quants gats creieu que diran que hi ha en aquesta foto?


When Harry Met Sally

No ens equivoquéssim pas. Respectant a tothom per les seves idees encara que semblin autentiques bajanades, el dia 12 d’octubre al club no es deuria celebrar el dia de la hispanitat o com a molta altra gent li agrada dir i a la que li agradaria comprar l’adhesiu del anti-Columbus fans, el dia on es celebra el genocidi dels pobres americans.
El dia 12 d’octubre al club es celebra el dia de quan El Musle trobà a la Tere.
Si senyors, avui al voltants de les 20:00 farà 24 anys que el meu estimat i mai prou ben valorat Jefe a la pista gran del Big ben a vora de l’escenari em presentava formalment a la que després seria la vostra emperadriu. No, no faré ni cadena humana, ni manifestació ultra. Nomes donar-vos les gracies per aguantar-nos tants anys. 


Día de la Hispanidad

Com a espai web plural que és el bloc Only Men us deixem un parell d'imatges representatives del 12 d'octubre.

Que cadascú s'imprimeixi la que vulgui i l'enganxi al capçal del llit o al vidre del cotxe.

De tots és sabut que tenim membres que torcen a esquerra
i algun que altre que carrega cap a la dreta.

 Camacho's fans

anti-Columbus fans




Podeu seguir jugant a l'Angry Birds. No cal que veniu a jugar aquest dissabte.





La pelandrusquilla del tros

La que ha liat aquesta jamelga avui a la màquina 1 collint les pomes de la Baladruga. Nomes han fet tres palots en set hores.


 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved