Trata d'arrencarles, Carles

Rebo centenars de trucades a la feina. Romanesos, gambians, marroquis, keniates, polonesos...crec que ja ho he comentat mes d'un cop. Però l'altre dia vaig rebre aquesta trucada, d'un català. Escolteu-la i ja em direu dissabte al bar. Sino es aquest el que ve, que ja serem una mica mes aprop del final de campanya.

Dissabte sense bàsquet

Aquest dissabte el podreu dedicar a la família, a la lectura, al shopping o a rascar-la.
No tenim bàsquet degut a falta d'efectius.

Ens retrobem el dia 5

 Relaxing time

Via Catalana II



Jo ja estic inscrit. Potser fotre un polvet i tot ves per on aquesta estoneta.

La pelandrusqilla del dia

Res a fer. Avui el jefe ens fa currar fins les quinientes de la nit. No puc anar al bàsquet, no puc anar al fi de festa de boti boti del Bigben. on l'hereva universal estarà de festa, no puc anar a comprar la guitarra, tambe per l'hereva. En fi que vivo i respiro pa mi jefe.


Return of AC/DC

Mes segudors segur que hagessin tingut els acedece si en comptes del calvo de la gorra, haguessin tingut a aquesta pájara. Sou capaços de mirar.li el moviment dels dits al llarg de tot el video?

 

Cridat a consultes



I es per això que si per error, o per que el comandament de la tele em queda lluny, o surten cherliders d'nfart veig algun partit de bàsquets nomes veig els ultims 23 segons que normalment son els bons. Lo altre palla.

Quatre gats i dos de petits que no conten

Nops, vosaltres no esteu contades a la Via Catalana. Segons algunes fonts nomes hi havia quatre gats i vosaltres ja sou cinc.



DUI a la voz de ar

Despres d'una tertulia la mar d'interesant despres de la via catalana, on s'ha dit des de  declaració unilateral de independencia a vindran els tancs i si no al temps,o el ja amanait nomes eren 400.000 i la Majoria silenciosa . Per gustos els colors, i com diuen Catalunya es plurarl. Arribo a casa i em trobo aquest twit del Jonqueres.


Que mes o menys, o aixi ho entenc jo, vol dir Declaració unilateral de independencia i a tomar pel cul. Segur que en trobeu d'un i d'altre costat. Si teniu twitter us recomano @heroisindepes per que vegueu fins ara la de rucades que han arribat a dir gent que viu a Espanya i donen fe de que tot el que diuen es cert, mes que res per que vegeu que el que anomenava als tancs tampoc s'allunyava gaire. Però tranquils que vaig fer la mili a Artilleros, al Raca 51, i si ens han de disparar amb aquells canons.........res de res.

Torna el BÀSQUET

Aquest dissabte sembla que si que arrencarà la nova temporada de bàsquet onlymenià.

A les 4 de la tarda al lloc de sempre els de sempre.

No! elles no vindran, tranquils!


Poc "SMUT" tenim els dissabtes per la tarda!


Au Revoir Espanya


Bona diada nois.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved