Plab B?

Si no passa res, tipo cosa diluvio universal, hem quedat a les 12:30 a la serra. El Joan als volts de quarts de dos apareixera amb els pollastres. Nomes haurem de montar les taules i esperar tot fent una mica de gana.
Si plou, mal asunto i s'haurà d'improvisar un plan B ja que el Petxo ni el Body venen. 


Triangle equilàter o isòsceles

Avui  fent un "mierdas las justas" , que diu el meu admirat Alfons Arus, es a dir netejar el meu cubicle personal, intranferible e inviolable m'he trobat això.


Que faig? ho tiro o busco algu amb disquetera de 3.5? son 13 anys d'antiguitat i gairebe les teens 2000 que hi ha al disquete eren les que em posaven palote en aquella epoca. Com deurien ser? trianguloequilateres o potser randerajilles? potser mai ho sabre i millor serà deixar-lo darrera del llibre "1001 excursiones con encanto por Castilla-la Mancha"

Habemus Papam

Finalmnet si que la familia imperial estarà per gaudir de la mona amb vosaltres. Si no plou varem decidir anar a la Serra. Lo fotut ara es quedar per comprar i a mes, no recordo que es el que va sobrar de cap d'any. Cadires tampoc en tenim per a un minim de 14 i un máxim de 21. Ergo, o ebroooo com diu en Jep Cabestany, podem fer dos coses. Que els de Cal Grifu ens organitzint el menu consitente en amanideta i pollastre a l'ast pels adults i  macarrons i pollito rebozao que deia m'ha mare pels nens.
O que cadascu porti una mica de menjar, una truiteta, uns ravioli, un arroz caldoso, unes llenties i alli ja compartirem.
Soc partidari del primer menú, pero hauriem de confirmar amb els de cal grifu a veure si li va be. Ja sabeu o em truqueu a mi si pot ser abans del dissabte per confirmar i endeluego passare nota a Grifu,s.l..

 (les mones d'abans si que eren bones. Aquesta foto es d'una de la torre del Capità)


El Club, present a la Volta a Catalunya

Ara es tracta d'endevinar qui surt a la foto adjunta. Us donaré tres pistes, "clues" que en diuen a cal Conseller d'Esports:

1- Un és guanyador del Tour de França i l'altre no.
2- El que porta ulleres és el que no ha guanyat el Tour.
3- El que no porta ulleres no ha fet mai un pentajax a l'Autoescuela Unión.


Per fer-ho una mica atractiu, regalarem un llapis de "Queso Gruyere AOC" decorat amb motius vacuns al que encerti els dos personatges.

A mi la legión

El ministre Wert va parlar amb el conseller d'esports i  estan a punt de fer una nova llei per garantir la seguretat dels profes de gimnàstica. Esta fins al rabo de que els profes ensenyint "esports" tipus Badminton, voleibol, balonmano, bàsquet, korfball   i aquell esport tant raro de que s'ha de tocar la pilota amb els peus i pasar-la per sobre la xarxa. Vol que es torni a la gimnàstica sueca i a les voltes al canal que es lo es feia tiempos ha. Sobretot despres que un dels profesors del colegio de las teresianes virgenes y martires del imperio tingues un percance.

(tota la setmana amb l'ull a la virulé)

Reservoir Dogs

L'altre dia patullejava pel Tumblr i vaig trobar un que lloava al Kobe dient que era immutable i  justificava el seu raonament amb aquest gif.

(es que ni pestanyeja el tio)


Li recomanaria que es pases pel Staples i li fes al Pkto que aquesta especie de coses tambe les fa.

Linea de tres o quatre

Imatges del nou treball del pájaro que va pintar les ratlles del Staple Center. Aquí si que m’agradaria jugar. Llàstima que ara que estava a punt de tornar a la competició, després d’un sever tractament psicològic per superar la bronca que em van fotre l’últim dia, ara ve el típic paron de la fira. Ara fins el vint-i-pico sense bàsquet. 

(tot l'espai ben aprofitat)

The fucking master

Anem d’aniversari en aniversari. Ahir va ser el del Pere Ese. 45 añazos molt ben portats. Com es tradició va venir a la fonda i ens va pagar unes rondes de cerveses i uns petits sanwius que deia el Nuñes. Des de aquesta plana el felicitem tot reiterant-li la nostra admiració i fent-li entrega d’un vale per anar a recollir el nou xandall del club que el podrà trobar a Ca la Brigida.

 (elegant i discret, ideal per tot portar)

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved