NI fred ni Ginger

Ni fred ni calor. Temperatures estimades per la zona de Solsona. Ja podeu ficar la robeta a la maleta segons la gràfica.

(el calçotets llargs afelpadets entren fijo)


Mala tela al teler

Resulta Que l’altre dia tot feisbuquejant amb el conseller d’esports em va fer saber que el proper dissabte 22 de desembre per no se quin enredo de la Creu Roja de Mollerussa el basquet es suspèn.
- Mal rayo me parta...-  li vaig dir enfurismat. 
- Es l’aniversari del meu idolatrat i mai prou ben valorat jefe, o 2 copets a l’espatlla esquerra amb els dits índex cor i anular de la ma dreta com li diem a la feina, i s’escaquejarà de pagar. 
Així que busquem alguna activitat esportiva alternativa o ens quedarem sense la primera cerveseta del dissabte a la salut del Petxo.

 (la que surt de la tarta esta desolada)

Cuenca que bonita es

L’altre dia, el dilluns, vaig poder fer la meva 37 ena fantasia eròtica, estar en una habitació amb el ciruelo al aire i quatre dones al meu voltant mirant-me. Llàstima que m’estaven preparant per fer-me lo de la panxolineta. Us he d’informar que vaig superar la prova medica sense cap problema físic ni psicològic.
Jo, com l'Antonio Recio, tinc un sistema de defensa ancestral que em fa tancar l’ojete davant qualsevol atac exterior. Patia pel moment en que la doctora em digues 
ara guapito de cara relajate que te voy a poner mirando a Cuenca.
Però resulta que van anestesiar-me una mica del tot i desprès de sentir dir a la doctora que potser em marejaria i millor provar de dormir vaig quedar-me roque i vaig despertar ja al costat de la meva santa en un quartet amb el ciruelo ja tapadet. Encara espero que em confirmi qui el va tapar ,si  ella o les de la prova. 

 (es van voler una foto de record)

Comilones evrigüer

Si no hi ha cap queixa aquest el menú que farem pels quatre dies de cap d'any.  El dia de cap d'any hem encomanat o encomanarem Cabrit al forn amb bolets i patates en una reconeguda casa de catering d'alla Solsona. Tambe l'ultim dia hem possat restos, ja que si algun dia decidim de dinar fora perque fem alguna excursió dinarem lo que aquell dia no ens vam jalar.
Estem oberts a suggeriments dels que no varen estar presents el dia de fer el menú.


L'asunto dels quartos a veure si us quadra:


Per exemple la familia imperial esta composta per dos adults i un nen. Vam decidir que la canalla no conte i per tant el càlcul el farem sobre el numero d'adults. Llavors,  sempre segons els meus calculs,  ens toca pagar per les tres nits 338 €. L'asunto de pagar em va dir la Carme que es la mestressa de la casa , ha de quedar enllestit el primer dia.
Aquest càlcul queda a expenses de la revisió del Pkto que al cap i la fi es el matemàtic del grup o pel conseller d'economia si el Pkto no esta localitzable .
Les excursions en propers post que tot depen del fred que foti per la zona aquells dies. Però les mines de sal de Cardona, la visita a Cardona a nomes 6 km i fer un bon dinar tenen molts punts. Despres lo de passejar per les montanyes sempre dependra com he dit del temps.
Actualitzacio:
si la canalla nomes ocupen una o dues habitacions encara hi haura llits lliures i potser no caldria anar a la Capadocia o Beirut (mensaje para navegantes) que ens farieu molt contents si vinguessiu.

No ens oblidem

Com be sabreu jo no soc molt de tv3, m’agrada mes el explora , el divinity, el FDF i si molt m’apures les tertúlies del sapastres de 13tv. Però resulta que aquest diumenge si que fan un programa que val la pena…La Marató de tv3 . A mes lluiten contra el càncer, una malaltia que a tots,de mes a lluny o de mes a prop,  ens ha tocat patir-la en familiars amics. Doneu una volteta els que estigueu per Mollerussa, molts de la colla estem fora en una excursió amb el Cau, i col•laboreu amb un parell d’eurillos com a mínim. Ja ho diuen a la marató
La mort hauria de ser el final de la vida. El càncer no.


Vente a Alemania, Pepe

Avui, day of de constitushion, hem anat la família imperial d’excursió a la casa rural on farem cap d’any. En un hora i cinc minuts ens hem plantat allà, i això que els últims 15 quilometres els he fet mes lent del normal per que no sabia on estaven les cruïlles i desviaments . Tot es carretera bona menys els últims 3 quilometres, 2 son per camí asfaltat però estretot i l’últim es camí de terra però que es fa be sense cap problema. Al arribar gats i gossos per un tub.


(Aquest es lo Pinxo. Tambe tenen el Doc i la LLuna)

A l'arribar i aparcar la mestressa amb un crit des de el balco m’ha donat l’alto i al mateix temps el bon dia. Em diu que doni una volteta mentre ella baixa.

 (al costat mateix de la casa Gran per fer la Barbacoa)
(a 10 metres de les cases els nens controlats.L'edifici de l'enredadera es la sala de jocs)

Les cases estan molt ben equipades, cuidades i arregladetes amb detallets i demes perifolios.


 (la sala principal es perfecta per tertuleijar de politica)

Lloc per dormir no hi haurà cap problema,  no ens ha ficat cap però al fet de que els nens dormin tots en la mateixa habitació o que n’ocupin dos, la mestressa ficarà matalassos a terra i que campin com vulguin.


(tots els capçals son porticons  restaurats)

Aquestes son les mes amples i estan a la casa gran. Ara si, si dorm aqui tota la canalla nomes hi haurà una parella d'adults per controlar-los i me pido ultimoooooo. Per tant quedaran 14 places lliures si els nens ocupen dos habitacions dobles.

 Aquesta es la distancia que hi ha amb la tercera casa

Llenya, estris de cuina, joguines, llibres, animalons, camp per córrer, capella, gallines, barbacoa, baldadors, sorral, Cardona a 8 quilometres i Solsona a 6, descomptes en llocs sempre que diguem que anem de part de Santgrau, llocs on encomanar el sopar fi d’any, teles de plasma, foc a terra, banys a totes les habitacions... en fi que crec que ens ho passarem be.

Estratego

Avui després de gairebé un any d’absència he tornat a veure un partit de la segona divisió de la Telégrafos. Malauradament he arribat a la segona part i en aquells moments l’increïble home xicle estava escalfant banqueta. Crits de “ vamos equipo” per part de l’entrenador golmesià eren l’única consigna del Golmés. Para muestra un botón, una jugada d’estratègia que casi acaba en tangana. Finalment el Golmés s’ha imposat al Menàrguens per un contundent 4 a 1 i ha retallat 3 punts al líder. Vamos equipoooooo 


( un craccatacrac el xavalet)

Gracies a la contundent victoria el nostre company ha pujat de nou en el ranquing MVP al lloc 137 a tant sols 44 llocs del Risto golmesià

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved