A l'espera de la crònica del Presi

De moment he trobat un original muntatge d'una setmaneta per Menorca d'una família.
Esperem un bon reportatge amb tots els detalls sobre MILFs, FILFs, suades d'anxoves, morrontxos i el que convingui.




Ara si que comença l'estiu

Després d'unes setmanes d'intensa feina, dia i nit, arriba el primer cap de setmana de relasss !!!

Des d'avui, DESPARRAME TOTAL !!!


Una mica d'esport tot gaudint de l'estiu




Arts i oficis. Mamporrero

Cada dia ho tinc mes clar. Al club necessitem homes emprenedors, àvids de vivències, que sàpiguen de tots i de tots. Un tio que tant estigui a Madrid alternat amb els cracks madrilenys i sindicalistes varis i al dia següent el trobis al concurs de Mollerussa comercial tot seguint la rifa. Si amics jo advoco pel Home xiclet com a president del club. A part dels últims reportatges gràfics on ell es protagonista aquest dimecres a estat primera espasa al suplement el pla del Segre a la fira d’arts i oficis com a representat del nostre club i del Arte i Ofcio del Buen yantar, organització creada, presidida i formada per ell mateix . Etelo aqui.

 (un penis de fang????)

Go Poland

Se que feia dies que esperaveu una petita crònica de la sortida del Club de Domingueros. Res de top les ni popetes ni res, nomes camps, montanyes i poblets semi desertics.  Aquesta vegada els Bellos durmientes del bosque es van comportar i no ens van obsequiar amb la bella estampa de la setmana passada a la platja. de totes maneres si que no es van separar ni un minutet, per mi que tenen rollito tipo caida de Roma, però mis labios permaneceran cerrados.
Entre la genealogia i que ja comença l'Eurocopa no estic per publicar.Te totes formes aqui teniu el meu pronostic Fet un estudi previ del calendari puc assegurar cent per cent que aquest cop el campió serà Italia fijo.
Us deixo un enllaç que el nostre inclit Vicente del Bosque ha penjat per que esteu al cas de como se mueve la Roja. Etelo aqui.

 (a la sombra de los pinos, com deia la Maria del MOnte)

Lastanosa for ever

Juntament amb el meu venerat i mai prou ben valorat jefe hem decidit de crear el “club de domingueros onlimenianos del septimo dia” No varem tenir prou amb la sortida del passat cap de setmana a les magnifiques costes del delta,  que aquest ja en tenim preparada un altra, molt mes cultural. Aquest cop no veurem popetes blanquetes. Ens endinsarem per Osca en direcció a Lastanosa.
Perque? Si veniu us ho explicarem. Sortirem als voltant de les 9, arribarem ves a saber, es lo que te anar amb canalla. Visita a una colegiata que hi ha pel camí. Dinar a un restaurant tipic de la zona. Visita de noves instalacions. Jocs de cucanya o migdiada sota una ombreta. Merenar i tornar. Ai es na.

(Pantana a Osca. Jo soc mes de braga nautica.)

"escalfant" motors de cara a les Olimpíades Londres 2012

A finals de juliol ja tindrem esport a totes hores per la tele.
Mentrestant anem escalfant-nos amb les atletes que hi prendran part.



 

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved