Corbatas Gutierrez Haz

Menuda pedazo de corbata ha portat el Traussi de la seva visita a Madrit. Li quede com un gua.. Ai calla...si avui m'ha dit que no se l'ha possat!!


( ha portat un calçotets però nomes els hi ensenya als mes intims)

Seguros Escolà

Seguros Esclolà, els millors del mercat.

(quin fart de riure mes tonto m'he fet )

Trama periquito tres

Critiques, critiques i mes critiques. Tothom s’envalentona i ràpidament diu  
  1. com es que no s’ha fet?
  2. per que s’ha suspès? 
  3. per que no ens trucaves de 13:30 a 14:25 o de 18:00 a 20:30?
  4. vols dir que no tens un rollito aquest vespres amb l'emperatriu?
  5. La Mími ja havia comprat la carn.
  6. Alguna historieta xunga portes al cap.
Es dur ser el líder suprem del nostre club i es dur prendre decisions que fan baixar les quotes de la meva popularitat. Els meus assessors em van passar unes dades, ningú va confirmar assistència, grans pesos passants del club no hi eren, masses ànsies vives de mandanga, despelote i desmelene que a casa no us deixen fer i  us ceguen, grips a l’estomac, potser errònies he de admetreu, i sobre aquestes dades vaig decidir suspendre el sopar. 
Es per això, després del incident de la trama periquito dos , torno a presentar la meva irrevocable renuncia al càrrec. Recomano vivament l’ascendència al poder del nostre amic i mai ben valorat Traussi, Sopars a dojo, dutxes als veteranos i toqueteos varis al bàsquet no us en faltaran. He dit.

 (s'acabo)

Villarato o Llardenato?

Ja ho diu el Mariano, el del Xiroia no, el Rajoy. 
La cosa esta muy malita.
Fets els primers contactes amb varis membres del club arribem a la conclusió de que aquest dissabte tampoc podrem fer el sopar. Us explico. 
  1. The body te un sopar a LLeida. 
  2. El Pkto esta a les italies amb els del Insti de la Seu en teoria per vigilar-los.
  3. El Petxo ha de fer de canguro ja que la seva senyora esta d'organitzadora en una competició de natació.
  4. El Pere ese surt d'una passa a la panxa.
L'únic que havia insinuat la seva presencia era el conseller d'esports que un parell d'entrades avall preguntava si encara es faria. Si suspenem aquest del dia 24, saltem al 31 de març on el Traussi no hi es i jo em nego a fer un sopar sense el meu adlàter. Es per tot això que suspenc el sopar, amb mes pena que gloria, fins que tots estiguem en condicions idònies. 

 (amb el permis de l'Azagra)

Nude atracxion

Jo de gran vull ser firaire. Menudes màquines de fer pasta amics meus tots. Un petit càlcul, així per sobre d'una atracció tipus tren pitufo o ranita saltadora, on hi pugen uns 30 nens per viatge a tres euros lo crio son 90 euros. Posem que el viatge dura 5 minuts, que a vegades en tres t'enllesteixen,  son 12 viatges per hora. Llavors a mi em dona l'espatuflant xifra de 1080 euros en 1 horilla de donar cops d'escombra i 4 globus. El dia de Sant Josep, que esta a rebentar aquestes atraccions i a sobre de 5 a 8 esta a toper els hi entra en caixa 3240 ebros. Ara vas i lo cascas.
 
(les cervecilles a 1.50 la canya)

It's controlled absolutly

Si sou twitteros haureu vist un twit del @francfarre, tecnocrata adicte a tot lo mas mas i lo muy muy. M'he indignat molt i molt al llegir aquest article que ell recomanava. Pausa per llegir.
Es per aixo que us consulto....canviem de plataforma i marxem a wordpress???


Aviat no podrem veure ni una trista popa. De que servirà llavors internet?

Veterano o fundador?

Després de les portes aubertes del Pompeu, la junta de l'AMPA va anar a dinar. Eis res a cuenta de las arques dels pares, que des de lo del Ungargarin la cosa esta molt vigilada. Com anava dient després de les cervesetes, el vinito, el carajillet i el tip que em vaig fotre, a las mames no se’ls acut res mes que dir 
 lo que ara realment seria entendridor seria que anéssiu a jugar amb la canalla
I  ja ens veus als papes corrent amunt i avall en un partidet de fumbol pares contra nens. Que be que m'ho vaig passar. Vaig poder veure en primera persona el posicionament del Traussi i com no deixava passar cap crio amb entrades esfereïdores, caigudes inexplicables sols i corrents, controls impossibles al aire, passades al espai on ni Asafa Powel arribaria. En fi que he decidit que l'any que ve potser m'apunto als veteranos. Hi ha alguna oferta per un habilidos delanter??

(mes d'un genoll va quedar tocat)


Si ens llevem d'hora.

Hi ha una dita catalana que diu feina feta no fa destorb. Després de 3 crosos per les contrades pla urgellenques i garriguenques, una jornada esportiva, tres reunions d’AMPA, una de consell comarcal, unes jornades de portes aubertes, un partit de bàsquet al barris nord i en ciernes una conferencia de arts marcials, per fi s’acaba la feina almenys durant una temporadeta de l’AMPA. 
Ara ja si que si que toca de fer el sopar only men. Sense mes dilacions , us convoco el proper 24 de març a contertuilejar sobre el mon onlimenia. Els habituals en aixo podriem anar per preparar els musculs pre-acumuladors al Reneix. 
Com ja vaig dir en anteriors entrades, i ja que allà al piei piei anem una mica desahogats de feina,  es podria preparar una sortideta per la muntanya i/o una cultural-ludico-erotico-festiva. Aneu pensant. 


  
(estic mes content que unes castanyueles)

Las manos quietas

Van passant els anys, però tenim a la memòria imatges gravades a foc.
Com aquella d'un comiat...

Tornem als jocs tradicionals?

Envoltats de tecnologia per banda i banda (PS3, Nintendos DS, iphone 4S, Ipad 3, Samsungs Galxys,  Androids, SmartPhones i d'altres ...), un ja comença a trobar a faltar aquells jocs de tota la vida.

Heus aquí un tastet, per veure si els podem tornar a gaudir algun dia.



 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved