Pre-incripció 2012

Menos mal que tinc el meu adlater que està al cas de tot, i si és en qüestions de faràndula i sopars encara més. Resulta que el dia 7 de març és dimecres. Jo ves a saber perque  el calendari ubicat en el meu escriptori mostrava el mes d'abril, tambe us he de dir que tinc un calendari customitzat amb popes de cantants i les d'abril son les de C.C. Catch cosa que m'alegra el dia en comparació a les de Amaya la de mocedades que és la que surt al març.
Resumint, resulta que el dissabte és dia 10, però el dia 11 tinc jornada de portes obertes al cole de l'hereva universal i no és de recibo que el dia que hem d'encaramelar a les mamàs de p3 per a que vinguin amb els seus retoños al Pompeu, estigui en un estat deplorable i no pugui desenvolupar el meu encant com deu mana.
Es per això que suspenc el sopar, sine die.

 (viu pel carrer ponet i ha fet la pre al Pompeu)

Este o Oeste?

Despres d'aquesta especie de paron navideño que he fet, massa coses al cap, tornem a la feina del club. Oblidades les rencilles entre el Traussi i el Cuc, que cadascú per la seva banda em van confesar que ja ho havien oblidat, potser es hora de fer  un sopar de germanor com deu nostre senyor mana. S'ha parlat de la data del 7 de març aixines que prepareu agendes i no hi falteu.
Altres temes a tractar en el sopar seran lo de la sortida a la montanya i la sortida anual aniversiatica a una ciutat. Aneu pensant i porteu els vostres projectes.

Us proposo aquest joc que últimament faig anar. Un copiar i pegar que es molt llarg.

Para jugar a este juego, lo primero que tienes que hacer es ir a MapCrunch. Cuando esté cargado del todo, seleccionas “Hide location”. Miras que todos los países estén desbloqueados y pinchas en el botón verde de “Go!”.
Si lo has hecho bien, habrás aparecido en una parte aleatoria del mundo, como si te hubieses despertado allí después de una noche de locuras al estilo Broadway.
El objetivo del juego es sencillo: Encontrar un aeropuerto para poder volver a tu casita.

 (cap aqui o cap alli?)

TABAC I PAPER

Isabelita ponte a servir
i lo que ganes dámelo a mi,
para tabaco, para papel.
Isabelita, ay! Isabel...



(Que no pensin les males llengues
que festejo la dona de l'amic i veí,
el Jaume Pou. Aquesta estrofa l'hi
vai sentir cantar al Karlos Aguiñano)

Bàsquet per a grans


La sessió de bàsquet setmanal dóna cada dia per més.

Ahir a la tarda es va viure un encontre d'allò més trabat, un duel d'aquells que fan gran l'esport de l'anella.

En un dels bàndols el Pioline i a l'altre la Cuca.

Anava avançant el partit i els seus marcatges pujaven de to.
Cop de cul per aquí, abraçada de l'ós per allà, deixa'm no em toquis, però si jo no et toco, empenta fruit de la força centrífuga, que si no em pites cap falta, que si tu no pares de fer-ne...
Va ser un duel d'aquells que treuen guspires.


Al més pur estil Iturriaga - Davis, però al nostre bàsquet no hi ha cops de punys, tot va acabar amb una abraçada carinyosa i un petó a la galta, lluny de les nostres vistes, quan el Cuco li va anar a obrir la porta al Pioline, doncs havia de marxar més aviat.


Visca el bàsquet dels dissabtes !!!

A la ville de...



Qui no vulgui pols que no vagi a l'era. 

Bollitos al Forn

La nit va continuar negra i freda, la tensió es palpava a l’ambient. El Traussi finalment no va voler fer declaracions i em vaig empescar un últim recurs. 
Ens quedem a sopar i entre sangria i sangria li “sonsaco” la informació. 
Res mes lluny de la realitat. Em va fer un “requiebro” en tota regla i mentre tothom demanava entrepans baratets ja que la cosa esta muy mala i la crisis afecta a totes les butxaques, ell…… 


   
(com es relamie el fenomeno)

Catalunya Directe


Alguna cosa esta passant els dissabte en el Pabellón maldito. Lluny del bon rotllo que existia, els “sorry” després d’un palo, el "ha sigut basquet" encara que hagués personal, el “si..., es fora meva” encara que fos dubtós …aquest cap de setmana quelcom ferotge va passar. Cap dels implicats vol parlar, tot es rumorologia pels no assistents al encontronazo. Pel que he pogut esbrinar, el Cuc i el Traussi es van embrancar en una baralla sense igual, que riu-te’n tu de les del Goku i el Satanas Cor Petit. 
Segons el Petxo i el Conseller d’esports,  van explicar un cop van estar ben asseguts i calmats al bar, que les xispes anaven i venien per tots costats i fins que no va vindre la santa del Traussi i se’l va endur a casa l’asunto no va parar.

Es veu també que el Cuc mitjançant els seu advocat, el Pi dei que va vindre, ataviat amb gorret Lluis Llach, al Pabellón maldito alertat per les veus que es sentien, va presentar una demanda a la comissaria del mossos. 
El cunyat del Traussi va declinar fer declaracions per por a represalies, i com bon periodista vaig voler saber la versió de la part demandada, abans de fer publica a la resta de socis l'ocorregut . Jugant-me la pell vaig fer de reporter a l’estil dels de “España Directo” i vaig aconseguir unes sucoses declaracions del demandat. 


("le haya bebido", ja en portava 3 llavors jo)

Vengavengavengavenga............

No se perquè tant d'escandalo amb els dopatges dels ciclistes. Lo xulo es veure’ls sirgar costa amunt a les tardes de juliol. Si no anesin una miqueta carregats una etapa en comptes de durar 5 hores potser sortirien el 7 de juliol a quarts d'onze i s'acabaria el 8 a tres de nou i televisivament això no es rendible. Si no que li diguin al conseller d'economia el famós dia de la pujada al Almenara. Va ser la substancia dopant la causant del malestar estomacal que gairebé va arribar a hipopotasemia? O que m'ho preguntin a mi (vease la micro volta) on vaig patir una visita del tio del mazo després d'esmorzar sa i natural en comptes de foter-me un bon carajillet i unes seques amb botifarra tal com fan els del grupetto del Traussi.Jo nois mal que us pesi estic amb lo Contador, amb lo Valverde, amb lo Heras, amb l'Arsmtrong  i tots aquells que tiren amunt amunt i no hi ha qui els pari, ja que segur que els altres tambe van xutats. He dit.

(miratel aquest, quants en deu portar a sobre?)

Yes güi ken

No se com caray ha passat però enresulta que ara opto a un càrrec públic. Vet aqui l'encapçalament de la carta que es va rebre a l'ampa del cole de l'hereva universal:

S’ha obert el procés electoral de renovació dels membres de la comissió directiva del Consell Esportiu del Pla d’Urgell. Us demanem la participació en el procés electoral a fi i efecte que des de Mollerussa i hagi participació i representació dels diferents estaments. En cas de que hi vulgueu presentar candidatura, us agrairíem ens ho diguéssiu per així fer-ho extensible a les altres entitats del municipi . Us adjuntem informació tramitada des del Consell Esportiu, per qualsevol dubte resto a la vostra disposició.
Això ho signe el Jordi Perez que es el regidor d'esports de l'Ajuntament. Ni corta ni perezosa la presidenta de l'ampa va presentar la meva candidatura i ale, ara a l'espera de sortir de no se que per  a fer no se que. Així va el pais. En tres messos ja em veig amb el Solsona pel parlament compartint dimes i diretes amb la Soraya Saenz de Santamaria, que si te la mires dos vegades te un polvet.

(mida minima que s'ha de tenir per entrar al club vip pp)

Cine fòrum

Tal com proposava el nostre ínclit president en una anterior entrada, a Mollerussa feia falta una sessió de cine fòrum dedicada al nostre Pedro Almodovar de Ponent.
Podeu veure als diaris (imatge escanejada) que mentre nosaltres ens quedem en propostes, hi ha gent que les porta a la pràctica.
Ja ens va passar amb:

  • el calendari OM, forem els pioners però massa primerencs. Avui les xiques es barallen pels calendaris de bombers.
  • El grup The Daia Buena... avui triomfaríem a la xarxa al costat dels triunfitos.
  • Els curts metratges dels dissabtes tarda...  
Aiisss, quant talent desaprofitat!!!



La verás, pero no las catarás.


T'aboquen una carretada de noietes a la torre i no les pots ni olorar gairebé...
No m'estranya que un perdi els nervis.

Dotze més un

Diuen que al spa fan una nova oferta per grups. Us animeu o que? si no hauré de completar amb les pelandrusquilles de la feina i ja sabeu que diuen...

Donde saques pa la olla no metas la po , wait for a minute, lla
 (jo names entrar ja estaria marcant les dotze)

Nou figura al Unaitet

Si senyors. L'alre dia va apareixer pel piei piei Sir Alex Ferguson preguntant pel seventin del Golmés. Ja ha fet una proba i segurament aquest cap de setmana debutarà contra el Chelsea.

(el nostre Jabato ja es un crack a la pérfida Albion)

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved