Bacchanal House

El conseller d'economia, , em va demanar que li indiques el lloc del sopar de fi d'any. Vet aqui aquestos dos planillos, que despres de bregar amb els tomtoms americans per Las Vegas i San Francisco, per ell son pecata minuta. Us hi esperem.



Sempre amb nosaltres

Avui fa un any que ens va deixar el nostre AMIC Antonio.


Sempre estaràs amb nosaltres

Cap de paller

Lluny queden els dies del solomillo Wellington, que tant de furor va causar a la dècada dels 10 Ara, sent cap de paller dels meus ja que mon pare esta de marxuqui constantment per Barcelona, ha vist fins i tot l’obra de teatre los miserables el tio, he hagut d’actualitzar el menú. Heus aquí la nova moda o almenys el que hem fet aquest any: 

Pollastre de camp farcit amb pinyons, orellanes, prunes i tot lo que pillava pels revoltants.

Com deiem ahir.

Mini guia rural del Pla d'Urgell

Vols saber com es celebra el Nadal arreu dels pobles del Pla?. Vols viatjar i no t’arriba la pastarrufa per anar a Londres, Paris o Tokio? Et fa mandra estar escarxofat a la tele mirant un cop radere l’altre les aventures de Un drama Total d’illa, les Monster High o lemonade Mouth ? Si la resposta es si no ho dubteu i no deixeu de visitar la nova entrega d'entrades de Golfes al Pla, on ens ofereixen una mini guia vacacional, si es que teniu vacances, de com perdre-us pels carrerons, plaçetes, passatges i rambles d'aquestos meravellosos pobles. Tiembla Nueva York.

 (els nostres reporters durant la gravació)

La diàspora

Bueno nois, la diaspora onlimeniana ja ha començat de cara a festes nadalenques. Els que quedem per celebrar el cap d'any ho farem a cal Tito Sebas. Em falta per confirmar el conseller d'economia i el meu inclit jefe. Si no ens veiem abans us desitge la familia imperial molt bones festes a tots. Si algu es repensa lo de cap d'any te temps fins el dia 24 a les 10 del matí que es l'hora límite per encomanar el menjar a la Tofona.

(la familia imaginaria imperial....)

Perdoneu la interrupció, però:
Que hi fa l'Emperador cantant amb l'Escolania de Montserrat en el primer tall del disc de la Marató?

Zrisom is not necesary

Dissabte nit tenim a l’hereva Universal d’excursió a Cambrils. Algú s’apunta a una nit d’escandalo libidinós pel poble? Cenita i cubateta al Literari no us penseu que estiguem per gaires trotes que al dia següent l'hem d'anar a buscar. 

( Abstenir-se gent que vulgui portar nen/a)

Berraco's Time

M’estic tement lo pitjor. Dec estar a punt d’entrar a l’andropausa a marxes forçades. O potser no m’estic retrotraient a una època on les senyores vestides eren lo mes. Ara, ves per on, em posa palote mogollon o berraco's king size aquesta senyora. Des de que la vaig veure al Cuni que intento trobar alguna imatge seva en boles (tothom te una foto en boles rodant per Internet i que digui lo contrari miente como un bellaco). Com a molt hi ha un vídeo on va amb tovallola. Massa pistes us he donat per encertar el seu nom i guanyar un estupendíssim premi que sortejaré el dia de la loteria entre els encertants. 

(potser el conseller d'esports que domina el fotoxop 
me la podria pasar a en boles!!!!)

Xixarel.los for ever

Ahir en el gabinet de govern que acostuma a haver-hi després del partit de bàsquets dels nostres soferts esportistes, un dels membres mes destacats de la comunitat onlymeniana va voler que es fes pales l’ofensa rebuda en una cadena d’alimentació de la veïna localitat de Golmés que no es lo coprabo ni el dia ni el lidel la cosa va anar així. 
Cito textualment la seva declaració:

Molt bones tardes amics meus tots...Hablaré en castellano para que me entienda todo el mundo...(no, es broma però es que l’entradilla del quimet Bodega sempre m’ha fet molta gracia) Estava jo comprant tranquil•lament a La Sirena les meves barritas de lluç, els meus calamarsets a la romana, els meus potatges a la gallega congelats, quan una gran pissarra a em va cridar l’atenció..” Agafi tres pizzes i pagui dos en dies de partits de futbol ” jo pensant en el proper Espanyol – Granada vaig voler informar-me...
- Hola guapa, (soc molt salamero i sempre tiro la canya a veure si pillo catxo ) es per tots els partits aquesta promoció?
- No, nomes pels que juga el Barcça, es que som catalans aquí, sap?
- Ah, vale, vale

Per no armar-li un escandal pago i vaig marxar. Però qui s'han cregut que som  unos xixarelos els de l’Espanyol o que? . Reclamo BOICOT total i absolut als productes de la sirena. Si voleu bon peix o congelat aneu al Segura o al Montilla. 



(ojo que hi ha publi de Beemeuve..tampoc compreu cap)

97.7 graus Fahrenheit


Jo ja, fillets, no vaig al bàsquet, no surto a les nits, no publico tant al only, ni tant sols al musleworld. Em fa mandrota anar amb bicicleta i no vegis apuntar-me als veterans de futbol .Ja no faig anar Internet pel porno i sol l’utilitzo per lo twitter, feisbuc i baixar series i pel•lícules per l’hereva universal. I al tanto que estic a vora dels 43, però de moment sense depressió, angoixa, ni crits desesperats reclamant atenció. Tant sols hi ha una cosa que em treu la son. A l’hora d’anar a dormir quan ja fa una estoneta que estic somiant amb trios i demes els peus , ells solets es comencen a escalfar de mala manera i em desperto entre suors i malsons . La meva santa diu que es cosa de l’andropausa o del edredó de plomissol de pardal que tenim posat, ja que això a l’estiu no em passa . No vull esperar a l’estiu o treure el edredó, aixines que si algú te algun remei per baixar la temperatura dels peus o el mateix problema ràpidament que es fiqui en contacte amb mi.
 


Kenia, que linda eres




" ...es que me caen todos los marrones..."
11 minutets dure, però pots agafar apunts

Llums de Nadal i com cremar calories dels excessos !!

Us imagineu unes llums nadalenques com aquestes ?????

Contrex - Ma Contrexpérience - 97s from Marcel on Vimeo.

La última cena (Leonardo Bergua)

Ahir vaig anar ha apuntar a l’hereva universal a la propera sortida de cap de setmana que farà el cau, 35 ebros mes 17 ebros de la camisa reglamentària de boy escaut i 4 ebros per pasar el dia jo i la meva santa al lloc triat pels caps, total 56 ebros del ala. Després amb tres membres del club varem anar a fer una copichuela al gat negre. Al entrar nomes érem 4 gats. Però misteriosament la cosa es va anar animant fins que al local, eis que no exagero hi havien 35 dones, milfs/marujes interessants, celebrant sendos sopars i nosaltres. Es per això que el proper sopar only men que fem haurà de ser a aquest paradís mollerussenc, ben cert es que segur que el dia que ho fem nosaltres serem 60 tios i les cambreres, majes de veure per cert.

 (hi havia una mama del pompeu que pa que contarte)

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved