Pantene Pro Uve

Com be sabreu el conseller d’economia, tal com ens té acostumats, va anar a veure una etapilla del Tour de France, concretament la que tenia com a meta el port de Plateau de Beille. No se quan temps feia que no revelava les fotos de la seva càmera, però aquesta es la foto que em fa arribar. A Destacar:

- La calba del que va darrere.
- El peazo gorra blava del del costat.
- El descollonament de l’indurain.



(ja no es fan etapes com les d'abans)

Adéu Tailàndia, hola Pla d'Urgell

La sortida d'aquest estiu ja ha acabat.
10 dies entre asiàtiques, alguna o bastantes força arregladetes.
De Thai massage del bo també en vaig gaudir, no era com el del vídeo, però va estar bé, molt bé!!!


L'espectacle de ping-pong que t'oferien a Patpong no el vam veure, ho deixo per un altre dia. Potser al cuc que hi entén més de tenis taula li hauria agradat.

Diferents experiències hem viscut, des de passejar per un dels poblats de les dones amb el coll llarg i massatge de peixets a menjar insectes.

Niu senseixion in de taun

La diàspora onlimeniana ja ha començat. El conseller d’esports amb la seva santa esposa, el tenim a Tailàndia amb la clara intenció de conèixer fil per randa el complex entramat del massatge tailandès amb final feliç, per després instaurar-lo com fi de festa en les nostrades tradicions catalanes. El conseller de jetcundo, el tenim a Romania, amb la flamant companyia del Sarri. Volen resseguir el rastre de Brácula, condemor II. El conseller d’economia vol anar a Alemanya, allà on hi ha els quartos i deixar un currículum al Deustche bank, acompanyat de la seva santa, ja que sinó s’unflaria a Frankfurt i lo que no son Frankfurt també. I la resta, els pobrets curritos ens hem de quedar al pla.

Per combatre la canícula el soci The body posa a la nostra disposició la seva torreta i te el plaer de convidar-nos a la inauguració de la seva piscina amb una petita recepció –suaré –berenar -sopar consistent en cerveseta fresqueta, lambrusco i unes pizzes a demanar el mateix dissabte. L’horari d’inici de festa es a partir de les 18:00. Qui s’apunta?

 (el paco i el sarri al hall de l'hotel)

Corol.lari a l'anterior

Sens dubte el Puto amo de Pamplona. Perque correr si pots veure l'encierro ben sentadet

Ja tenim aquí les empitonades dels "San Fermines"

Si noi, tal com comenta l'emperador no sé si per Sant Txemín també hi ha aquestes mogudes.



Si voleu veure més 
cliqueu l'enllaç.

7 de juliol Sant Txemín

A Espanya es coneix el 7 de juliol per san Fermín. Al calendari Onlimenia aquest dia esta consagrat al conseller de cultura.  Per molts anys Txema.

(eis que el detall està a la tarta xavales)

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved